Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Εορταστικά μπερδέματα...

Στη σελίδα http://foxrottheband.blogspot.com/  γνωστού νεανικού συγκροτήματος της πόλης του Μεσολογγίου διαβάζουμε:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
"Για την αποφυγή παρεξηγήσεων θέλουμε να ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 29/12/11 θα παίξουμε στην Down Town, όπως έχουμε κανονίσει από τα μέσα Δεκέμβρη. Υπάρχει μια αφίσα, την οποία είδαμε χθες (Τετάρτη 28/12/11 πρωί), και πληροφορηθήκαμε από αυτή ότι παίζουμε στην Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου την Πέμπτη 29/12/11 στις 19.30.
Είχαμε θέσει τους εαυτούς μας και την μπάντα σε ό,τι "σχεδιαστεί" για την εορταστική περίοδο. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παίξουμε στην Κεντρική Πλατεία ή οπουδήποτε αλλού, άλλωστε το έχουμε κάνει πολλές φορές, με διοργανωτές τον Δήμο της πόλης μας ή άλλους τοπικούς φορείς, αλλά θα ήταν καλό να μας έχουν ενημερώσει κι εμάς για να έχουμε διαθέσιμη την μέρα που αποφάσισαν να παίξουμε. Ή, ακόμα καλύτερα, να αποφασίζαμε μαζί με τους υπεύθυνους της εκδήλωσης την μέρα της εκδήλωσης!!
Θέλουμε, λοιπόν, να ενημερώσουμε όλους όσους παρακολουθούν την σελίδα μας ότι δεν θα παρευρεθούμε στην εκδήλωση της Κεντρικής Πλατείας και ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να μας ενημερώνουν οι ίδιοι οι διοργανωτές μερικές μέρες πριν."
Ο υπεύθυνος των γιορταστικών εκδηλώσεων του δήμου, πρόεδρος του Πνευματικο-Κοινωνικο-Αθλητικού Κέντρου πως τα εξηγεί τα παραπάνω;

Δεν υπάρχουν σχόλια: