Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Αδωνιάδα .... η ακτοπλοϊκή σύνδεση

Λάβαμε από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου δελτίο τύπου που γράφει:
"Άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ο νέος Υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης και πραγματοποιήθηκε συνάντηση για το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης  Μεσολογγίου Ιονίων Νήσων με τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλα (ναί έτσι γράφει το δελτίο τύπου) και τον Αντιδήμαρχο Παντελή Καρατσόλης (αιτιατική στη ... νέα της έκδοση).
Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας εκδήλωσε την θετική του ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου και δήλωσε πως θα προσπαθήσει για την άμεση υλοποίηση του".
Όταν είδανε το λάθος οι υπεύθυνοι του γραφείου τύπου το ... διορθώσανε αμέσως με ορθή επανάληψη γράφοντας: " ...με τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλης και τον Αντιδήμαρχο Παντελή Καρατσόλης."
Εμείς όλα αυτά τα παραβλέπουμε όμως γιατί  έχουμε μείνει κάγκελο με τη φωτογραφία Δημάρχου, Αντιδημάρχου και Άδωνι...την οποία και κρατάμε στο αρχείο μας.
Τι τραβάνε οι άνθρωποι για την ακτοπλοϊκή σύνδεση...
Προτείνουμε στα εγκαίνια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, εκτός του Άδωνι και του Καρατζαφέρη να καλέσουν και τον ... τέως που έχει και καλές σχέσεις με τον Ναυτικό μας Όμιλο. Για το καλό της πόλης μας όλα επιτρέπονται...   

Δεν υπάρχουν σχόλια: