Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Διαδικτυακή ποδοσφαιρική ορθογραφία...

Πολλά μαργαριτάρια κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αλλά αυτό που συμβαίνει με «φιλόδοξο» αθλητικό site της περιοχής μας δεν έχει προηγούμενο.
Αν έχετε την υπομονή διαβάστε το κείμενο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα για να .... μάθετε σύνταξη και ορθογραφία ….
Ρε παιδιά μήπως πρέπει να ξαναπάτε στο δημοτικό σχολείο και μετά να ξαναπιάσετε πληκτρολόγιο;
Αναδημοσιεύουμε τμήματα του κειμένου προσθέτοντας λίγο ... κόκκινο για να σχηματίσετε προσωπική άποψη:

«Στο βήμα ανέβηκε μόνος του ο πρόεδρος των πρωταθλητών κ.@@@@@  μιας και στην αίθουσα παραβρέθηκαν λιγοστά έως ελάχιστα ενεργά μελή της σημερινής διοίκησης, με τον πρόεδρο να αναφέρει σε ερώτηση που του έγινε για την απουσία και των άλλων μελών ότι, αυτοί που έπρεπε να είναι εδώ και δεν είναι ,οι λόγοι είναι καθαρά λόγο  επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ο στόχος που είχε βάλει η σημερινή διοίκηση που είναι τα 2 τελευταία χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και η θητεία της λίγη σε λίγο καιρό επετεύχθη και με το παραπάνω ανέφερε μεταξύ άλλον ο κ.@@@@@@ φανερά συγκινημένος, στεφτήκαμε πρωταθλητές μετά από 19 χρόνια και αποσπάσαμε το χειροκρότημα και των σεβασμό όλον εντος και εκτός έδρα που αυτό δεν εξαργυρώνετε με τίποτα, τα 2 χρόνια που είμαστε στην διοίκηση εγώ και η συνεργάτες μου έχουν ξοδευτή 360 χιλιάδες ευρώ με το σημερινό άνοιγμα να προσδιορίζετε στα 20 -23 χιλιάδες τα οποία η διοίκηση αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου να έχει αποπληρώσει.
Θέλω να κάνω έκκληση σε όσους παρευρίσκεστε σήμερα εδώ όλοι μαζί να μην αφήσουμε αυτήν την χρόνια να πάει χαμένη και να βοηθήσουμε ο καθένας όπως μπορεί ώστε η ομάδας του χρόνου να πρωταγωνιστή και στη @ Εθνική, σημασία δεν έχει ποιος θα είναι πρόεδρος αλλά το καλό της ομάδας της καρδίας μας της @@@, στην Νέα @ Εθνική πρέπει η ομάδα να έχει 200 μέλη λόγο και των καινούργιων κανονισμών, αυτό είναι για μένα όπως και για σας πρέπει να αποτελέσει ένα στοίχημα στο ο οποίο πρέπει να βγούμε νικητές.
Χωρίς 200 μέλη δεν υπάρχει επόμενη μέρα για μένα και τους συνεργάτες μου, δεν λέμε ελάτε γίνετε μέλη και εμείς θα διαχειριστούμε τα χρήματα σας, γίνεται μέλη και αποφασίστε για την νέα διοίκηση και προπάντων για το μέλλον της ομάδας της πόλης μας.
Τις επόμενες μέρες θα βγει μια ανακοινώσει σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στην οποία θα γνωστοποιείτε το άνοιγμα που κάνουμε προς τον κόσμο για Νέα μέλη και για ποιο λόγο πρέπει να γίνει κάποιος μέλος της @@@.
....................................................................................................................................
ΥΓ.Αρνητικός παράγοντας ήταν για ακόμα μια φορά η μη προσέλευση του φιλάθλου κόσμου σε μια συνάντηση που θα μπορούσαν να ακουστούν και να συζητηθούν πολλά πράγματα ,αλλά απ ότι φαίνετε η κρητική από την καρέκλα του καφέ είναι καλύτερη, καλό είναι να αναλογιστούμε όλοι μας που πραγματικά θέλουμε να είναι η ομάδα της πόλης μας και να βοηθήσουμε όπως μπορούμε γιατί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.»
Έλεος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: