Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ξεκατινιάσθηκαν στη ΝΟΔΕ ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι

Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας ΝΔ, στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου, όπου ακούστηκαν βαριές κουβέντες. 
Στη συνεδρίαση κατατέθηκε πρόταση, για ομαδική παραίτηση των μελών της ΝΟΔΕ, σε ένδειξη έμπρακτης διαμαρτυρίας, για τις τελικές αποφάσεις του σχεδίου ΑΘΗΝΑ.
Μέλος της ΝΟΔΕ κατηγόρησε, σύμφωνα με πληροφορίες,  αυτούς που έκαναν την πρόταση της παραίτησης για σκοπιμότητα, θεωρώντας ως πραγματική αιτία της στάσης τους τη … συγκρότηση της Λιμενικής Επιτροπής. Τα «αίματα άναψαν» και απειλήθηκε σύρραξη, ενώ ακούστηκαν εκφράσεις όπως  "κότες" , "τενεκέδες ξεγάνωτοι" και άλλα κοσμητικά επίθετα.
Σχετικά με την "προϊστορία" της υπόθεσης, όπως πληροφορηθήκαμε,  τα δύο μέλη της ΝΟΔΕ που κινήθηκαν απειλητικά κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ, είχαν ζητήσει με αιτήσεις τους στη ΝΟΔΕ να τοποθετηθούν  στο Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας και, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ο πρόεδρος τους είχε υποσχεθεί, ότι θα προωθούσε το θέμα στα κεντρικά της Ν.Δ. Τελικά βέβαια «καρπώθηκε» ο ίδιος τη θέση. 
Υ.Γ. Παιδιά μη σπρώχνεστε, όλοι  θα "βολευτείτε", αφού τις αιτήσεις τις κάνετε στη ΝΟΔΕ και ο πρόεδρος "τακτοποιήθηκε" κάτι θα μείνει στο ... μέλλον και για σας….

Δεν υπάρχουν σχόλια: