Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Εισαγγελική παρέμβαση …και για την Ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας !

Οι αποκαλύψεις για την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με σκοπό την κατασκευή των ιστοσελίδων των υπουργείων και δημόσιων φορέων προκάλεσαν την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη. Ήδη ο εισαγγελικός λειτουργός διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστώσει το μέγεθος των παρανομιών που διαπράχθηκαν από τη διασπάθιση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από το δημόσιο προϋπολογισμό και από επιχορηγήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς διάφορες εταιρείες ώστε να δημιουργήσουν sites του Ελληνικού Δημοσίου.
Στη «χρυσοφόρα λίστα της ντροπής» περιλμβάνεται και το Επιμελητήριο του νομού μας, όπου η κατασκευή της ιστοσελίδας του κόστισε μόλις … 357.218 ευρώ, τη στιγμή που ένας ανάλογος ιστότοπος, με μέτριους υπολογισμούς, δεν κοστίζει περισσότερα από 10.000 ευρώ ….
Εν τω μεταξύ την Παρασκευή θα εκθοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για το αν θα ανατραπεί η όχι η απόφαση του νυν προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Πάνου Τσιχριτζή να μην μπουν κάλπες για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (στις 4 & 5 Δεκεμβρίου 20110) σε Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Αμφιλοχία, ύστερα από προσφυγή του έτερου υποψηφίου Σωτήρη Μούρκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: