Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

«Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν κυβερνήσουμε»

Επιστολή - κόλαφο από υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύουν σήμερα τα ΝΕΑ!!!
Πρόκειται για μια επιστολή - ποταμό του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος Νίκου Χανιά με την οποία δηλώνει ότι αποχωρεί από τα όργανα και τις διαδικασίες του κόμματος, επειδή τρέμει μπροστά στην προοπτική να αναλάβει το κόμμα την εξουσία.
Απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα αναφέρει:
«Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας»
Ο Νίκος Χανιάς γράφει επίσης ότι τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!
Και συνεχίζει: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».
Κλείνοντας την επιστολή της αποχώρησής του, δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».
Ο Νίκος Χανιάς είναι συνταξιούχος πυροσβέστης, από τους πρωταγωνιστές στην κατάσβεση των πυρκαγιών του 2007.  Είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: