Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια και με … θαλασσοδάνεια

Από την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας
μεταξύ των δημάρχων Μεσολογγίου και Ζακύνθου
για την ακτοπλοϊκή σύνδεση που ναυάγησε...
Μπορεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Μεσολογγίου με τη Ζάκυνθο να ναυάγησε στην αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής Μεσολογγίου  (παρά τα ... εγκαίνια), αλλά τώρα η Ιερή μας Πόλη, εκτός από την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Κεφαλονιά - Ιθάκη που θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2013, θα αποκτήσει και … αεροπορική σύνδεση!
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Δήμαρχος  Μεσολογγίου στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στηρίζοντας την πρότασή του για σύναψη δανείου 1,2 εκ. ευρώ για επενδυτικούς σκοπούς, θα γίνουν παρεμβάσεις στη λιμενική ζώνη ώστε να υλοποιηθεί η απόφαση για ακτοπλοϊκή σύνδεση του Μεσολογγίου με τα Ιόνια Νησιά, θα εκπονηθούν μελέτες  για το νέο δημαρχείο, θα εκσυγχρονισθεί και θα επεκταθεί το … αεροδρόμιο Μεσολογγίου (για  να …. εξάγονται  ίσως τα ψάρια από το ΙΧΘΥΚΑ που θα το πάρει και αυτό ο δήμος…)  και θα γίνουν παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της ποιότητας ζωής (εδώ δεν δόθηκαν εξηγήσεις μπορείτε να φαντασθείτε ότι τραβά η … όρεξή σας).
Ευτυχώς που βρέθηκε και ένας συνετός από την συμπολίτευση (Π. Νούλας) που καταψήφισε την πρόταση, γιατί από την αντιπολίτευση ο Πρεβεζάνος τσίμπησε το δόλωμα (κατάπιε ολόκληρο … αεροδρόμιο ο αθεόφοβος)!
Πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και άρχισαν τα .... όργανα.
Σο τέλος όμως πάλι ο λαουτζίκος θα πληρώνει τα θαλασσοδάνεια .…

Δεν υπάρχουν σχόλια: