Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Τα λαμόγια της κυβέρνησης Σαμαρά


Σύμφωνα με διαδοχικές αναρτήσεις από το kourdistoportocali, τουλάχιστο 8 πολιτικοί, ανάμεσά τους στελέχη της συγκυβέρνησης, βουλευτές, πρώην υπουργοί και πρώην υφυπουργοί, αρμενίζουν αυτή τη στιγμή στο Αιγαίο φιλοξενούμενοι σε θαλαμηγούς επιχειρηματιών. Κάποιοι μάλιστα είναι τόσο λιγούρηδες που τηλεφωνούν σε στελέχη του γραφείου τους-κάτι νεοπροσληφθείσες γραμματείς- για να τις εντυπωσιάσουν.
Η πολυτελής θαλαμηγός πλέει ανάμεσα σε Πάρο, Αντίπαρο, Σίφνο και Πάτμο με τους εκλεκτούς επιβάτες της να παίζουν ανέμελα μπιρίμπα.
Αυτοί οι ξιπασμένοι πολιτικοί κρετίνοι του κερατά ανέλαβαν να σώσουν την Ελλάδα ενώ στο μεταξύ πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις. Τις ζωές μας.
Σε δεύτερη θαλαμηγό βρίσκονται και γνωστοί μεγαλοδημοσιογράφοι οι οποίοι φροντίζουν να πλέκουν το εγκώμιο των δήθεν σκληρά εργαζόμενων πολιτικών μας για τη σωτηρία της πατρίδας.
Kι ενώ σημερινά στελέχη της κυβέρνησης αλλά και μεγαλοδημοσιογράφοι απολαμβάνουν τους καρπούς της επιτυχίας(!) τους ωσάν ακριβοπληρωμένοι χολυγουντιανοί σταρ, τρεις πρώην υπουργοί Οικονομικών που μας έφτασαν σε τούτη εδώ την εξαθλίωση χαλαρώνουν στις βίλες τους: O Χριστοδουλάκης στην Άνδρο, ο Αλογοσκούφης (χωρίς τον αράπη) στην Πάρο και ο Παπακωνσταντίνου στη Σέριφο...
πηγή: http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: