Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ποδηλατικοί αγώνες ορεινής Ναυπακτίας 2012

Η προσπάθεια συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά…
Σε συνέχεια  της  επιτυχημένης προσπάθειας το 2011, με την υλοποίηση των πρώτων Ποδηλατικών Αγώνων στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πράσινο+Μπλε  η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή,  με έδρα τη Ναύπακτο και σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας, υλοποιούν για δεύτερη χρονιά τους Ποδηλατικούς Αγώνες.
Οι αγώνες το 2011 υλοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία συγκεντρώνοντας  μεγάλο αριθμό  μεμονωμένων αθλητών αλλά και συλλόγων από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Οι αθλητές έλαβαν μέρος σε αγώνες κούρσας 35km και αγώνες mountain bike28km και  fun mountain bike 19km αντίστοιχα.
Στόχος η επαφή και γνωριμία αθλητών και επισκεπτών με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, τους ανθρώπους και τις παραδόσεις.
Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου οι επισκέπτες να μείνουν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία τους.

Όπως και το 2011 όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής προσφέρουν ιδιαίτερα χαμηλή τιμή ανά άτομο ώστε οι συμμετέχοντες να επιβαρυνθούν το λιγότερο δυνατό κόστος.
Ο πολιτιστικός σύλλογος Ανωχωριτών της περιοχής και οι νοικοκυρές του χωριού θα προσφέρουν και πάλι  σπιτικές πίτες, χαλβάδες,  δωρεάν σουβλάκια και μπύρα το Σάββατο 25 Αυγούστου το βράδυ, στο Αντάμωμα των αθλητών που για φέτος θα περιλαμβάνει και ζωντανή Ελληνική μουσική.
Στην όλη προσπάθεια συνεργάζονται  αρκετοί φορείς  ξεκινώντας από το Δασαρχείο Ναυπάκτου, την Τροχαία, την Δημοτική Αστυνομία, τον Σύλλογο Ξενοδόχων Ναυπακτίας, τον ποδηλατικό Σύλλογο Ναυπάκτου, τους ποδηλάτες βουνού της ομάδας Οδοντωτός και τους εθελοντές της ΜΚΟ Πράσινο+Μπλε.
Προσκαλούμε  όλους αυτούς που αγαπούν τη φύση και το ποδήλατο, να δηλώσουν συμμετοχή στο site www.bike.prasinomple.gr  και να εξασφαλίσουν τη διαμονή τους εγκαίρως μια και αναμένεται μεγάλη προσέλευση αθλητών και επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: