Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Τη Δευτέρα η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Συνεχίζεται η αγωνία για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων μέχρι τη Δευτέρα 27 Αυγούστου, οπότε θα ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου, στους εκπαιδευτικούς συντάκτες, στη διάρκεια της σημερινής  Συνέντευξης Τύπου.
Πάντως πολλοί υποψήφιοι είναι αγανακτισμένοι με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση και μάλιστα πριν από λίγο στη στη φόρμα επικοινωνίας του Υπουργείου στάλθηκε το παρακάτω μήνυμα:
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
είναι γνωστό πλέον  πως τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας μας είναι στη διάθεση των υπηρεσιών του Υπουργείου σας, οι οποίες έχουν ήδη προβεί και στην εκτύπωση των σχετικών καταστάσεων.
Με δεδομένο πως ένας σημαντικός αριθμός υποψηφίων έχει ήδη μάθει το αποτέλεσμα που τους ενδιαφέρει και με δεδομένη την αγωνία των υποψηφίων και των γονέων τους, σας παρακαλούμε θερμά όπως με την προσωπική σας παρέμβαση ξεπεράσετε τα τεχνικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και δώσετε τέλος στην αγωνία όλων μας.
Πέραν του ανθρώπινου παράγοντα, το τριήμερο που μεσολαβεί αποτελεί μια ευκαιρία  για όλες τις οικογένειες προκειμένου να δώσουν λύση σε πρακτικά θέματα που συσχετίζονται με τη διαμονή και τακτοποίηση των υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: