Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Διαδικτυακή μετάδοση της αναπαράστασης της ναυμαχίας της Ναυπάκτου

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 μπορείτε να πρακολουθήσετε ζωντανά από το www.nafpatros.com τη συναρπαστική αναπαράσταση της ιστορικής ναυμαχίας.
Σε μία θεαματική τηλεοπτική κάλυψη, το νέο portal παρέχει την επιλογή του «ζωντανού» αλλά και του μαγνητοσκοπημένου, αφού «η θαλάσσια μάχη των μαχών» θα είναι διαθέσιμη για θέαση μέσω του nafpatros για μία εβδομάδα. Η εικόνα θα προέρχεται από ένα τετρακάμερο van και θα μεταδίδεται μέσω live-streaming στη διεύθυνση www.nafpatros.com/live. Τεχνικά πρόκειται για εγχείρημα που γίνεται για πρώτη φορά στην περιοχή μας, μέσω της συνεργασίας του «ΝΑΥΠΑΤΡΟΣ» με τις εταιρείες Akamai και Atoll ειδικά για την περίσταση.
Όσοι δεν προλάβουν την αναμετάδοση από την αρχή δεν θα πρέπει να ανησυχούν, διότι θα έχουν τη δυνατότητα να «γυρίσουν πίσω» το video και να το δουν από την αρχή. Επιλογές όπως “pause”, “play”, “rewind”, θα είναι διαθέσιμες. Η όλη αναπαράσταση θα είναι διαθέσιμη όλη την εβδομάδα που θα ακολουθήσει για όποιον επιθυμεί να την ξαναδεί στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση. Η ειδική διεύθυνση www.nafpatros.com/live μπορεί να δεχτεί απεριόριστους χρήστες οπότε «Η Ναυμαχία θα ανήκει σε όλους». Στο βίντεο παρουσίασης που ετοίμασε η ομάδα του nafpatros.com και μπορείτε να δείτε μέσω του συνδέσμου http://nafpatros.com/videooo/, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γιάννης Μπουλές και η αρμόδια για τις εκδηλώσεις Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ζιαμπάρα, μιλούν για τη λογική και το περιεχόμενο του εορτασμού, ανάμεσα σε εντυπωσιακές εικόνες που αναπαράγουν το κλίμα όσων θα εκτυλιχθούν. 

Από τα χάσματα του πολέμου στις γέφυρες της αδελφοσύνης from nafpatros on Vimeo.

Το «ΝΑΥΠΑΤΡΟΣ» θεωρεί τιμή την επιλογή του από το Δήμο Ναυπακτίας ως χορηγού επικοινωνίας, σε μία προσπάθεια ποιοτικής ανάδειξης της ιστορικής – πολιτιστικής κληρονομιάς της Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: