Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

"Κουτούμπες" του Σαλμά

Στη Διαύγεια δημοσιεύθηκε η περίληψη της απόφασης διορισμού του κ. Ηλία Κοτούμπα, σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Πολιτικό Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Μάριου Σαλμά.
Το βιογραφικό του είναι σίγουρα εντυπωσιακό για κάποιον που θέλει να εργαστεί δίπλα σε έναν γαλάζιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και  το δημοσιεύουμε χωρίς να διορθώσουμε τα ορθογραφικά του λάθη (στοιχείο γνησιότητας):
"Γεννημένος το 1986. Γιος του πρώην Αντινομάρχη Παύλο Κοτούμπα. Ολοκλήρωσα τις εγκύκλιες σπουδές στο Αγρίνιο και εισήχθηκα το 2004 στο τμήμα Δασολογίας Διαχείρησης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Μετά την απόκτηση του πτυχίου συνέχισα τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας.
Εχω ειδικευτεί σε θέματα διαχείρισης φυσικών πόρων και έχω συμετάσχει σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια. Ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ Αγρινίου απο το 2001 και σύνεδρος στα δυο τελευταία τακτικά συνέδρια το 2007 και 2010. Στο τελευταίο συνέδριο εκλέχτηκα εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ στο τακτικό συνέδριο της ΝΔ.
Κατά την περίοδο των φοιτητικών χρόνων δραστηριοποιήθηκα στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.-Μέλος της Γραμματείας Πόλης το 2005-Υπέυθυνος Επικοινωνίας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ το 2005-Τακτικό μέλος στη Γενική Συνέλευση Τμήματος εκπροσωπόντας τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ το 2007".

Σχόλιο: Γεννημένο το 1986 το παλικάρι. Στην ΟΝΝΕΔ ήδη από το 2001, δηλαδή από την τρυφερή ηλικία των 15 ετών. Είναι να μην του βρεις ένα μεροκάματο στο Υπ. Υγείας, παρόλο που είναι δασολόγος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: