Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Τα παλληκάρια από την ... Αλβανία

Ανάμεσα στα μέλη της συμμορίας που απελευθέρωσαν τις προάλλες το Μεσολόγγι, όχι από τους τουρκαλβανούς του Ιμπραήμ Πασά, αλλά τους σύγχρονους δυνάστες της φυλής μας, τους αλλοδαπούς μικροπωλητές, ξεχωρίζει και μια φάτσα που θυμίζει κάτι μεταξύ μεξικανού έμπορου ναρκωτικών και δεσμοφύλακα στο εξπρές του μεσονυχτίου.
Η φάτσα με το γυαλί και τον... μεγαλόσταυρο, είναι Αλβανικής καταγωγής και ονομάζεται Roberto Chaidi. Βορειοηπειρώτης το πιθανότερο,  άρα αδέρφι μας, που όμως προς το παρόν δεν έχει αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια (όπως αποδεικνύεται από σχετική έρευνα στην εφημερίδα της κυβέρνησης που δημοσιεύονται τα ονόματα των ομογενών που απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια). Περίεργο  γιατί οι σχετικές διαδικασίες για τους ομογενείς είναι εύκολες. Εκτός και υπάρχει πρόβλημα με την προϋπόθεση της ύπαρξης λευκού ποινικού μητρώου ….
Ψάχνοντας λίγο στο facebook βρίσκουμε το προφίλ του. Δηλώνει ότι μιλάει English, Italian, Russian, Turc, Greek και ότι εργάζεται στο …. Johannesburg…
Κλικ για μεγέθυνση
Η αλήθεια είναι ότι ο Χαΐδης, κατάγεται από το Λούκοβο της Αλβανίας και από το 1991 ζει και εργάζεται στο … Αγρίνιο, αλλά και στο Λούκοβο όπου διατηρεί οικογενειακό ξενοδοχείο και έχει οίκο μόδας, τον Roberto Chaidi Fashion, που πουλάει μπλουζάκια και γυναικείες κάλτσες στη Ρωσία, στις οποίες κοτσάρει την ελληνική σημαία και γράφει σε τέλεια χρυσαυγίτικα ελληνικά: EΛΛΗΜΝΙΚΗ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ.
Στην πισίνα του οποίου ξεχωρίζουν οι αρχαιοελληνικοί μαίανδροι, ενώ κυματίζουν περήφανες η αμερικάνικη, η αλβανική και η σημαία της Ε.Ε. (όχι ελληνική σημαία δεν υπάρχει).
Υ.Γ. Η διακωμώδηση του τραμπούκου δεν έχει σκοπό τον εξωραϊσμό της επικινδυνότητας της δράσης αυτού και των ομοίων του, αλλά την όσο το δυνατόν ανάδειξη της υποκρισίας τους. Η οργάνωση δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια αδίστακτη δολοφονική συμμορία ανθρώπων της νύχτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: