Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Παρουσιάσεις βιβλίων σε Αιτωλικό και Μεσολόγγι

Δυο παρουσιάσεις βιβλίων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου :
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 7:30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσείου Χαρακτικής "Βάσω Κατράκη" στο Αιτωλικό,θα παρουσιαστεί η μυθιστορηματική αυτοβιογραφία της Αγαθής Δημητρούκα "Πουλάμε τη ζωή, χρεώνουμε τον θάνατο".
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Αλέξανδρος Ασωνίτης και αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα. Ορχηστρικό και χορωδιακό σύνολο με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Χρήστου Βλαχογιάννη θα αποδώσει τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι σε στίχους Αγαθής Δημητρούκα.
Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου θα παρουσιάσει το βιβλίο της Μεσολογγίτισσας συγγραφέως Γιώτας Ν. Γουβελη  «Το σκίτσο».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ναυσικά Καπνίση και η Όλγα Ντρέλια. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Λένα Χατζή ενώ την παρουσίαση θα συντονίζει ο Βασίλης Αρτίκος. Χορευτές από την Patras Tango Academia θα μεταδώσουν τη μαγεία που γεμίζει τις σελίδες του βιβλίου χορεύοντας στους ρυθμούς του Τango Argentino.

Δεν υπάρχουν σχόλια: