Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

"Ονείρων Χοροθέαμα" στο Μεσολόγγι

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, η Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου και η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου με την υποστήριξη της Ινδονησιακής Πρεσβείας στην Αθηνά οργανώνουν την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 και ώρα 9.00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου τη μουσικοθεατρική παράσταση «MIMPI – Ονείρων Χοροθέαμα» με 9 χορευτές – ηθοποιούς από την Ινδονησία σε έργα μουσικής κλασικών συνθετών αλλά και Μίκη Θεοδωράκη και έντεχνη παρουσίαση του ποιήματος του Κωνσταντίνου Καβάφη «Ιθάκη».
 Η παράσταση είναι έργο του Καθηγητή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Βιέννης Βέρνερ Σούλτσε και πρωτοπαρουσιάστηκε  στην Jakarta, Taman Ismail Mazurki, Theater Kecil στις 8 Δεκεμβρίου 2011.
Η Ινδονησιακή λέξη MIMPI σημαίνει όνειρο. Είναι εικόνες του ονειρικού μας χώρου, οι οποίες μας προσπερνούν παροδικά δια μέσου των εξερευνητικών ταξιδιών του διαστήματος της ψυχής μας. Εκτός αυτού παίζουν ένα ρόλο όχι μόνο τα όνειρα της νύχτας, αλλά περισσότερο ακόμη και εκείνα της ημέρας, τα ζωτικά όνειρα (όνειρα της ζωής μας).
Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει δεξίωση προσφέροντας σε όλους παραδοσιακά ινδονησιακά εδέσματα.
                                                        ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: