Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Εκδήλωση παρουσίασης του συγγραφέα-ερευνητή Γιώργου Πασχαλίδη στο Μεσολόγγι

Την Κυριακή 27/05/2012 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης της προσωπικότητας και του έργου του Γιώργου Πασχαλίδη(*), βραβευμένου με το διεθνές βραβείο λογοτεχνίας Giuseppe Sciacca για την προσφορά του στον άνθρωπο και την επιστήμη και απο τον όμιλο για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος για την προσφορά του στον άνθρωπο και την επιστήμη και για την ανακάλυψη των τριών ανθρωπίνων τύπων και του κυρίαρχου γονιδίου. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (πρώην Νομαρχία) υπό την αιγίδα του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
(*)
Ο Γιώργος Πασχαλίδης είναι Έλληνας συγγραφέας - ερευνητής. Γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε στο χωριό Αιγίνιο του Νομού Πιερίας. Είναι παντρεμένος με την Χρυσούλα Χατζημιχαήλ και έχουν δύο παιδιά. Έχει φοιτήσει μόνο στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Εργάσθηκε προς βιοπορισμό σε διάφορες εργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (ως μαραγκός, ηλεκτροσυγκολλητής, χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων, γεωργός) και τελευταίως, επί 18 έτη, ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Μέχρι την Άνοιξη του έτους 2002 ζούσε μια φυσιολογική ζωή. Εκείνη την εποχή, μετά από μια σειρά γεγονότων που του συνέβησαν σε φυσικό-σωματικό επίπεδο, απέκτησε τις ιδιότητες της διόρασης και της ενεργειακής αποκατάστασης ασθενειών.

Το 2004 καλείται στη Γερμανία (Bruchsal - Μπρούσχαλ) από τον Dr. Peter Mandel, ο οποίος είχε αναπτύξει τη μέθοδο ETD (Energetische Terminalpunkt Diagnose = Διάγνωση Ενεργειακών Τερματικών Σημείων). Με τη συνεργασία αυτή (σε Ελβετία, Αυστρία, Ιταλία και Γερμανία), μέσω ειδικών μηχανημάτων, επιβεβαιώνεται η ενεργειακή δύναμη διάγνωσης και ίασης που έχει αποκτήσει.
Λίγο αργότερα, στο Διεθνές Ινστιτούτο Βιοφυσικής (Neus - Νόϊς, Γερμανία) μετράται από τον καθηγητή Fritz-Albert Popp, με συσκευές που ό ίδιος επέλεξε, η εκπομπή βιοφωτονίων που εκπέμπονται από τα χέρια του. Τα αποτελέσματα αφήνουν έκπληκτους τόσο τον καθηγητή Fritz-Albert Popp, όσο και τους άλλους συμμετέχοντες γιατρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: