Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ανίερες συμμαχίες και καταλήψεις στο Μεσολόγγι!

Τη ΔΟΥ Μεσολογγίου κατέλαβαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, εκπρόσωποι φορέων  του Δήμου,  σπουδαστές  του ΤΕΙ Μεσολογγίου, μαθητές, πολίτες και ... μέλη της «Χρυσής Αυγής» με δύο βουλευτές της, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο σχολών του ΤΕΙ Μεσολογγίου και τη μεταφορά της έδρας στην Πάτρα.
Η συμβολική κατάληψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια υλοποίησης της απόφασης που  ελήφθη κατά την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Δήμου και Φορέων σύμφωνα με την οποία οι κάτοικοι της περιοχής φέρονται αποφασισμένοι, να προχωρήσουν, σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.
Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, ο οποίος  πραγματοποιεί από τριημέρου απεργία πείνας μαζί με έναν καθηγητή και μια διοικητική υπάλληλο του ΤΕΙ Μεσολογγίου, πριν κατευθυνθεί στο χώρο της Εφορείας Μεσολογγίου, επισκέφθηκε το χώρο των δύο Λυκείων της πόλης, τα οποία έχουν καταλάβει μαθητές από χθες το απόγευμα, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του και δίνοντας συμβουλές να μην κάνουν ζημιές!
Σ.Σ. Καλά ο Δήμαρχος είναι γνωστό ότι δεν έχει πρόβλημα συνεργασίας και με τον διάβολο, οι υπόλοιποι όμως "αριστεροί" ιεροπολίτες δεν ανατρίχιασαν παρέα με τους μελανοχίτωνες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: