Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Με χρήση χημικών κατόρθωσε να διαφύγει από την πίσω πόρτα ο Σαλμάς στο Μεσολόγγι

 Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν σήμερα στο Μεσολόγγι έξω από το ξενοδοχείο όπου επρόκειτο να μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς.
Σπουδαστές του ΤΕΙ Μεσολογγίου και  κάτοικοι της περιοχής μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο και του Δημάρχους Μεσολογγίου και Ναυπάκτου προσπάθησαν να συναντήσουν το υφυπουργό για να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για το Σχέδιο "Αθηνά" σύμφωνα με το οποίο καταργούνται σχολές από το ΤΕΙ Μεσολογγίου, ενώ  μεταφέρεται και η έδρα του στην Πάτρα.
Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες απέκλεισαν τον υπουργό εντός του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα τελικά ο κ. Σαλμάς να φύγει με επεισοδιακό τρόπο μαζί με τους συνεργάτες του από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου.   
Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό, πολίτες προσέγγισαν τα δυο αυτοκίνητα, τα οποία όμως  ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα παρασύροντας τρία άτομα, ευτυχώς χωρίς να τα τραυματίσουν. Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από ένα σπασμένο καθρέπτη του υπουργικού αυτοκινήτου.
Πριν και κατά τη διάρκεια της φυγής του υφυπουργού έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει  ένας πολίτης ο οποίος  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ υπήρξαν και μικροτραυματισμοί.
Η ατμόσφαιρα στο Μεσολόγγι εξακολουθεί να είναι τεταμένη.


Φυγάδευσαν άρον άρον τον Σαλμά από CDemo83

Δεν υπάρχουν σχόλια: