Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Βγήκε η αλεπού στο παζάρι

Και έλεγα θα βγει δε θα βγει, να τη λοιπόν που βγήκε η αλεπού στο παζάρι!
Η μουσίτσα που δεν τόλμησε να κριθεί από τον ελληνικό λαό για τις ανομίες της, βάζοντας ένα χαζό παιδί να χάσει στη θέση του, αυτός που έβαλε τις βάσεις για τη χρεοκοπία της χώρας, μαζί με τους συνεργάτες του Παπαδήμο, Βενιζέλο, Χριστοδουλάκη, Αννούλα, Μαντέλη και λοιπούς «εκσυγχρονιστές», αναθάρρησε (τώρα που συνεχίζει το έργο του ο τροϊκανός Παπαδήμος) και βγήκε από την τρύπα του…. Είναι τόση η πρεμούρα του, ώστε έδωσε στη δημοσιότητα τα βασική σημεία ομιλίας που θα εκφωνήσει στο Βερολίνο (εκεί αισθάνεται σαν στο σπίτι του) τρεις ολόκληρες μέρες πριν την εκφωνήσει!
Αυτός που παρέλαβε ένα ριζοσπαστικό προοδευτικό ΠΑΣΟΚ και το μετέτρεψε σε νεοφιλελεύθερο δεξιό κόμμα, ξαναβγαίνει στο κουρμπέτι και ως  μετά Χριστό προφήτης ασκεί κριτική στους …  συντάκτες του μνημονίου:
«Η συμφωνία μεταξύ της ΟΝΕ και της Ελλάδας για την πολιτική, που οφείλει να εφαρμόσει η Ελλάδα, ώστε να της χορηγηθεί το σύνολο των δόσεων του συμφωνηθέντος δανείου, γνωστή ως Μνημόνιο, συντάχτηκε χωρίς να υπάρχει ικανοποιητική προετοιμασία και λειτούργησε με τρόπο που επιδείνωσε την κατάσταση. Οι συντάκτες του Μνημονίου παρέλειψαν να συναρτήσουν τους στόχους τους με τις πραγματικές εξελίξεις, να προβλέψουν δηλαδή ότι σε περίπτωση ύφεσης θα παρατείνεται αυτόματα ο χρόνος πραγματοποίησης των στόχων ή και θα περιορίζονται ορισμένες επιδιώξεις. Ήταν ένα πολιτικά μοιραίο λάθος. Η παράλειψη είχε ως αποτέλεσμα να εξακολουθεί το αρχικό σκληρό πρόγραμμα λιτότητας παρά την ύφεση που επήλθε και να επιτείνει κατά πολύ την ύφεση».
Τώρα τι του λες;
Α!  μιας και αναφέραμε για την αλεπού που βγήκε στο παζάρι, να σας πούμε και για μερικά αλεπουδάκια εδώ στο νομό μας, που βγήκαν λέει ξανά στην πιάτσα για να ελέγξουν τις … διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, παίρνοντας ... ρεβάνς…
Έχετε δει …. καραφλό να τρώει ξύλο;  Δεν πρόκειται να τον σώσει ούτε ο γνωστός …. χωροφύλακας ….
Ο κόσμος που είναι άνεργος, που του κόψανε τη σύνταξη και το μεροκάματο θα περιποιηθεί δεόντως τους δηλωμένους «επαγγέλματος ΠΑΣΟΚ» που εξακολουθούν να … βολεύονται … και να θέλουν ακόμα ... ρόλους...
Ο Πραγματικά αγανακτισμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια: