Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Έρχονται οι ... απόστρατοι να μας ... σώσουν !!!

Δεν μας έφτανε ο Άδωνης και ο Μάκης Βορίδης έρχονται και χειρότερα…
Την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος θα ανακοινώσουν τη Δευτέρα 21η Νοεμβρίου (ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων) οι … απόστρατοι!
Η ιδρυτική εκδήλωση του νέου πολιτικού φορέα θα γίνει στις 18:30 μ.μ στο Ξενοδοχείο OSCAR στην Αθήνα. «Σκοπός της εκδηλώσεως», όπως αναφέρεται στην πρόσκληση που υπογράφουν για την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ο Πρόεδρος Νικόλαος Αλικάκος και ο Γραμματεύς Στέφανος Κων. Σφατίδης (αξιωματικοί ε.α. του Στρατού Ξηράς και οι δύο) «είναι η παρουσίαση προς τον Ελληνικό Λαό του νέου πολιτικού κόμματος»!
Θα συμμετέχουν σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη ενώσεων των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας, της παλιάς χωροφυλακής, του λιμενικού, της πυροσβεστικής ακόμα και της τέως … αγροφυλακής !
«Το νέο κόμμα ιδρύεται υπό τις παρούσες δύσκολες, για την Πατρίδα μας, συνθήκες, οι οποίες χαρακτηρίζουν το τέλος της μεταπολιτευτικής περιόδου. Η νέα όμως αυτή πολιτική δύναμη που δημιουργείται και εμφανίζεται στον πολιτικό βίο της Χώρας μας, με την ενθουσιώδη υποστήριξη των φίλων μας από όλη την Ελλάδα, θα αποτελέσει την ελπίδα για την ανόρθωση του εθνικού φρονήματος και της αυτοπεποίθησης του Λαού», γράφουν στην πρόσκληση την οποία στέλνουν ηλεκτρονικά σε υποψήφια μέλη.
Όπως έχει ανακοινωθεί, μετά από καταστατική συνέλευση στις 6 Νοεμβρίου, ο πολιτικός αυτός φορέας θα φέρει το όνομα «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» και ως έμβλημα έχει σχήμα αποτελούμενο από τρεις πλάγιες παράλληλες γραμμές, χρώματος γαιώδους, βαθέως κυανού και γαλάζιου αντίστοιχα, χρώματα που θα συμβολίζουν τη γη, τον αέρα και τη θάλασσα, «στοιχεία Εθνικής κυριαρχίας, τα οποία σήμερα διακυβεύονται από ενέργειες και παραλείψεις του πολιτικού κατεστημένου»…
Λέτε τα σταγονίδια να έγιναν ποτάμι;
Τι έχουν να απαντήσουν τα κόμματα της πολυδιασπασμένης αριστεράς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: