Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση του νεοεκλεγέντα δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου και επίσκεψη στο δημαρχείο.

O νεοεκλεγείς δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης ύστερα από το νικηφόρο για το συνδυασμό του αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Οφείλω ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι πίστεψαν και έκαναν πράξη τη μεγάλη ανατροπή στο διευρυμένο δήμο μας. Στους χιλιάδες των πολιτών στο Μεσολόγγι, στο Αιτωλικό και στις Οινιάδες, που μας ψήφισαν, μας εμπιστεύτηκαν, μας υποστήριξαν και αγωνίστηκαν μαζί μας με πάθος και αυταπάρνηση για ν’ αλλάξει πορεία ο τόπος μας.
Στους εθελοντές της πολιτικής, ιδίως τους νέους ανθρώπους, που στελέχωσαν το συνδυασμό της «ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» και έφεραν σε πέρας με επιτυχία την καθολική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στο δήμο μας.
Από την 1η του Ιανουαρίου, μέσα σε δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, ξεκινά μια διαφορετική μέρα που φιλοδοξούμε ν’ αποτελέσει την αφετηρία μια νέας εποχής στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας. Μαζί με τους πολίτες. με την καλή συνεργασία των φορέων και των συλλόγων, με τον υγιή διάλογο όλων των δημοτικών παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, με απόλυτη διαφάνεια και ισονομία, μπορούμε να φέρουμε την ανάπτυξη προς το συμφέρον όλων μας».
Επίσης σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Καστούλης συνοδευόμενος από  στελέχη του συνδυασμού του πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, ανταποδίδοντας την επίσκεψη που πραγματοποίησε χθες, ο δήμαρχος Γιάννης Αναγνωστόπουλος, στο εκλογικό του κέντρο.  
Ο δήμαρχος τον υποδέχτηκε στο γραφείο του και μετά την ανταλλαγή των καθιερωμένων συγχαρητηρίων ζήτησε τη συνεργασία του νέου δημάρχου, για τη λήψη κοινά αποδεκτής απόφασης και με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, σχετικά με το μέλλον των δημοτικών αλυκών για τις οποίες θα πρέπει να ληφθεί απόφαση έως τα τέλη της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής. Τέλος ο απερχόμενος στο τέλος του έτους δήμαρχος ενημέρωσε το νεοεκλεγέντα, ότι σύντομα θα του παραδοθούν προς ενημέρωσή του οι φάκελοι για όλους τους τομείς του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: