Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Πάρτε τους όλους με τα σταλίκια ...

Διαβάζουμε στο http://stalikia.blogspot.com/ σχετικά με την ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ υποψηφίων δημάρχων του διευρυμένου δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου όπου ακούστηκαν αρκετές "παπαριές": 
Τι λες ρε φίλε, σοβαρά?
Δεν ξέρω αν παρακολουθήσατε τη συζήτηση χθες στη Νομαρχία, αλλά συνέβησαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τα οποία θα μιλάμε μέρες.
Τελικά καλύτερο διαφημιστή για το έργο του δεν θα μπορούσε να βρει ο πτέραρχος... Μιλάμε για την ατάκα που θα μείνει στην ιστορία "ο ΧΥΤΑ έγινε όταν εγώ ήμουν εγώ στη νομαρχία" (τώρα Αντινομάρχης είπε Πρόεδρος Νομ. Συμβουλίου είπε, θα σας γελάσω), είπε ο κ. Μουρκούσης και προσπάθησε να οικειοποιηθεί το έργο που έγινε με πολιτική απόφαση Πρεβεζάνου. Ή μήπως κ. Μουρκούση δεν είναι έτσι? Και καλά, για να το πείτε αυτό, συμβουλευτήκατε τον κ. Ρήγα (που ήταν και στην πρώτη-πρώτη σειρα, παίρνει μέτρα για αντιδήμαρχος αλλά δυστυχώς ...δεν θα του κάτσει...) ή έμεινε κι αυτός κάγκελο? Θα μου πεις τι ρωτάς τώρα, σάμπως πρόκειται να σου απαντήσει?
Δεν πιστεύω να έχουμε και τίποτε ανακοινώσεις για το έργο "Σχέδιο πόλεως"?
Κατά τα άλλα, έταξε έργα που μπορούν να γίνουν πλέον μόνο από την περιφέρεια (αλλά σάμπως θα κερδίσει τις εκλογές και θα κληθεί να τα πραγματοποιήσει κιόλας? Έτσι, ...έλεγε, ....έλεγε, και έταζε..., έταζε... Σε πήραμε χαμπάρι!)
Το άλλο το μάθατε? Ρε παλιοψεύτες κινδυνολόγοι! Το Μεσολόγγι όχι μόνο δεν χρωστάει αλλά έχει και περίσσευμα! Αυτό το είπε ο έταιρος γιατρός, ο Δήμαρχος κ. Αναγνωστόπουλος! Μάλλιστα παρουσίασε και ισολογισμό που λέει ακριβώς τα ίδια! Περίσευμα κάτι ψωροκατοσταχίλιαρα για το 2009 (για το 2010 βέβαια κουβέντα, δεν έχει κλείσει η ...χρήση που λένε και οι οικονομολόγοι). Κάγκελο οι εφημερίδες, κάγκελο και οι παριστάμενοι!
"Τους έχουμε πληρώσει όλους! Δεν χρωστάμε σε κανένα υπάλληλο!" Το είπε πάλι ο Αναγνωστόπουλος, το άκουσε ο χοροδιδάσκαλος του Χορευτικού του Πνευματικού Κέντρου και τρέχει να δει ποιος τα πήρε αντί γι αυτόν και δεν του τά 'δωσε! Ή μήπως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "υπάλληλος"?
Ο Κατσούλης πάλι, άκουσε περί πολιτικού "σλάλομ" και τα πήρε! Και είπε ότι είναι "γέννημα θρέμα ΠΑΣΟΚ" και ότι "αγνοείται το πρώτο μισό της πολιτικής μου πορείας που ήμουν ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σε δύσκολες εποχές". Είπε ακόμη ότι έφυγε από το ΠΑΣΟΚ "όταν αυτό έγινε εξουσία και διαφώνησα όπως και πολλοί άλλοι με διάφορες τακτικές" και πως "ξαναγύρισα όταν το ΠΑΣΟΚ βαλλόταν και ήταν στην αντιπολίτευση" και άλλα τέτοια. Αλήθεια, το διάστημα που ο κ. Κατσούλης ήταν φοιτητής σε ποιο μισό ανήκει? Λέω εγώ τώρα...
Ο Μπρούμας πάλι, πήγε να μας δώσει τα μυαλά στη χούφτα όταν είπε "είμαστε υπερ των πελάδων" αλλά τελικά διευκρίνισε "των παραδοσιακών ψαράδικων πελάδων" και ήρθε το μυαλό στη θέση του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: