Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ισραήλ - "Νέα Τάξη Πραγμάτων": Η απόλυτη δαιμονοποίηση της κοινωνίας συμπυκνωμένη σε ένα Video . (Ακατάλληλο για όσους έμαθαν να μην λυπούνται και να μην νοιάζονται για τον πόνο του συνανθρώπου τους)

Συνέβη την περασμένη εβδομάδα στη Γάζα…
Μια οικογένεια πήγε για πικνίκ στη θάλασσα… ένα ισραηλινό τανκ τους ρίχνει και τους κομματιάζει…
Ξεκληρίζεται ολόκληρη η οικογένεια και σώζεται μόνο η μικρή που ουρλιάζει σπαρακτικά μπροστά στο πτώμα του πατέρα… «μπαμπά, μπαμπά»…


Η υποκρισία των  προσωρινών διαχειριστών  της "Νέας Τάξης Πραγμάτων",μεταμφιεσμένη  σε  ηγεμονικό ανθρωπισμό. 
Το State Derartment  πριν απο λίγες ημέρες έβγαλε  το συνηθισμένο του  ανθελληνικό φιρμάνι, στο οποίο μεταξύ των άλλων  μας κατηγορεί επειδή  η Ορθόδοξη πίστη  προστατεύεται   απο το Ελληνικό Σύνταγμα και διότι είμαστε, όπως λέει, αντισημίτες και περιορίζουμε  δήθεν τις θρησκευτικές ελευθερίες  των  μουσουλμάνων των Ιεχωβάδων  κ.α.
Μιλούν αυτοί που   παρέδωσαν την χώρα τους  και τα  εκατοντάδες εκατομμύρια Αμερικανών πολιτών  στην απόλυτη κυριαρχία  των   εβραϊκών Lehman Brothers ,της Goldman Sachs, της City Bank και δεκάδων  άλλων  κέντρων  τραπεζικής και πολιτικής εξουσίας.
Είναι οι ίδιοι που μαζί με όλους σχεδόν τους ηγέτες των  Ευρωπαϊκών κρατών  πρίν  ακόμα  ζεστάνουν  την προεδρική ή πρωθυπουργική καρέκλα τους , φορούν  το εβραϊκό σκουφάκι  και τρέχουν  να πάρουν "ευλογία" απο τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.
Είναι αυτοί  που  όταν οι φασίστες του Ισραήλ  έκαιγαν  παιδάκια  στη Γάζα  δοκιμάζοντας τις ολοκαίνουργιες βόμβες διασποράς και λευκού φωσφόρου. μιλούσαν για ένα "διμερές πρόβλημα"  στο οποίο πρέπει να σκύψουν με ....αλληλοκατανόηση και οι δύο πλευρές.
Είναι  εκείνοι που  δια του προέδρου  και του αντιπροέδρου τους  θεωρούν το βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού  και τις υπόλοιπες σαδιστικές μεθόδους  του στρατού ή της  ιδιωτικής  black- Waters, ως  χρήσιμα και αναγκαία "εργαλεία" για την προστασία των κοινωνιών απο την τρομοκρατία.
Είναι  οι ίδιοι που  προχθές στην  σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, αποφάσισαν ότι  ο στρατός της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" θα επεμβαίνει  όταν θέλει και όπου θέλει, ακόμα και αν ένα κράτος  .... επιβαρύνει  το παγκόσμιο κλίμα(φυσικά δεν εννοούν τις ΗΠΑ  η οποία  μαζί με την Κίνα ευθύνονται για το  80%  των εκπομπων CO2 το οποίο  προκαλεί την μεγαλύτερη ζημιά στον πλανήτη).
Πρόκειται για τους ίδιους που πρίν λίγα χρόνια ισοπέδωσαν  την Γιουγκοσλαβία  και  δίδαξαν  στους άλλους "πολιτισμένους"  πως δεν υπάρχουν εγκλήματα εναντίον των αμάχων ή των άθωων αλλά απλώς  "παράπλευρες  απώλειες".
Αφορμή  για αυτό το κείμενο  ήταν ένα e-mail που λάβαμε  απο το ιστολόγιο sibilla.blogspot.com  με μία  ανάρτηση,  στην οποία αποτυπώνεται   ένα ακόμη έγκλημα  του Ισραηλινού στρατού εναντίον  μιας αθώας Παλαιστινικής οικογένειας.
Ένα ακόμη έγκλημα  των πραιτωριανών του πραγματικού  Καίσαρα της  "Νέας Τάξης Πραγμάτων", ένα ακόμη βήμα πιό κοντα στην απόλυτη δαιμονοποίηση  των κοινωνιών.
Σας το παρουσιάζουμε όπως ακριβώς το δημοσίευσε  το sibilla  και ευχόμαστε  οι  εικόνες του υπέρτατου ανθρώπινου πόνου  να γίνουν αφορμή,  ώστε να επαναπροσδιορίσουμε  τις επιλογές μας,  στρέφοντας  το νου και την καρδιά μας  ξανά  στην μοναδική πηγή ελπίδας και σωτηρίας  που είναι  ο δι΄ημας Σταυρωθείς και Αναστάς Ιησούς Χριστός.

Αυτά είναι "έργα" του Νετανιάχου!
Κάποιοι θα έπρεπε να έχουν τσίπα!... Nτροπή!...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκηνές φρίκης, να μην δουν το βίντεο όσοι έχουν προβλήματα υγείας
Συνέβη την περασμένη εβδομάδα στη Γάζα…
Μια οικογένεια πήγε για πικνίκ στη θάλασσα… ένα ισραηλινό τανκ τους ρίχνει και τους κομματιάζει…
Ξεκληρίζεται ολόκληρη η οικογένεια και σώζεται μόνο η μικρή που ουρλιάζει σπαρακτικά μπροστά στο πτώμα του πατέρα… «μπαμπά, μπαμπά»…
Η μικρή θα ζει στην κόλασή της;
Θα είναι τρομοκράτισσα αν αντισταθεί στα ναζιστικά γουρούνια του Νετανιάχου;
Ο «πολιτισμένος» πολιτικός κόσμος της δύσης, οι ευρωπαίοι πολιτικοί, άραγε έχουν συναισθήματα; Πως νοιώθουν όταν χαριεντίζονται με τον δολοφόνο Νετανιάχου;
Βέβαια, για τα αργυρώνητα ΜΜΕ (ντόπια και διεθνή), αυτή η...
σφαγή δεν αποτελεί είδηση… δεν υπεισέρχεται στις κατευθύνσεις των αφεντικών τους… προσβάλει το “δημοκρατικό” Ισραήλ…
* Να είσαι καλά Βικ… να στέλνεις συνεχώς -μέσα από τη μαρτυρική Γάζα-, τα ντοκουμέντα των ναζί του 21ου αιώνα… να συνεχίσεις να προκαλείς τις συνειδήσεις
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: