Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μεγάλη αντικυβερνητική συγκέντρωση στο Μεσολόγγι

Ο Δήμαρχος επικεφαλής των κινητοποιήσεων
 (φωτογραφία από messolonghinews)
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου  με μεγάλη επιτυχία, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας την οποία διοργάνωσαν ο δήμος και φορείς της πόλης. 
Η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών αφού περισσότεροι από 2.000 πολίτες παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση, φωνάζοντας αντικυβερνητικά συνθήματα.
Ο δήμαρχος Μεσολογγίου κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις της πόλης σχετικά με το ΤΕΙ, το νοσοκομείο, την εκμετάλλευση της λιμνοθάλασσας, την ίδρυση του αρχαιολογικού μουσείου στο Μεσολόγγι, την μεταφορά του λιμενικού ταμείου στο δήμο και την ίδρυση της ακαδημίας της ελευθερίας. 
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι μεταξύ των άλλων συνθημάτων ακούστηκε και το σύνθημα "κλέφτες, κλέφτες, κλέφτες.... " από μερίδα των συγκεντρωμένων συνδέοντας την κινητοποίηση και με το "κίνημα των αγανακτισμένων".
Λεπτομέρεια από τη συγκέντρωση
  (φωτογραφία από messolonghinews)
Μετά την συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης με κατεύθυνση το διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας για να επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στον αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος όμως απουσίαζε … μη σεβόμενος προφανώς τον δήμαρχο που δήλωνε λίγο πριν ότι «τώρα θα μας σέβονται».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΧΙ ΛΙΓΑΚΙ , ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΧΩΡΙΤΕΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ...
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ....
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ.....
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΠΟΧΩΡΙ ΜΕΡΙΑ...
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ....
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ