Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Το αυγό του φιδιού εκκολάφτηκε ...

Μεταφέρω αυτούσια την ανάρτηση από το φιλικό Αιτωλικιώτικο blog μήνυμα στο μπουκάλι συμπληρώνοντας μόνο ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και στο Μεσολόγγι και οι υπεύθυνοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν  ... Βέβαια υπάρχει και το προεκλογικό αλισβερίσι ...
ορίστε οι πρωτοβουλίες σας κ. πρόεδρε
Και μιλάω φυσικά για τον κ. πρόεδρο ατσαλάκη και τις βλακώδεις πρωτοβουλίες του για τη διοργάνωση ημερίδας δημοσίων σχέσεων και αύξησης πελατείας στο Αιτωλικό, με γενικό τίτλο "εκδήλωση κατά της εγκληματικότητας".
Αφού οι τσιγγάνοι βγήκαν αναβαθμισμένοι από την προχθεσινή γενική σύρραξη ( και όταν γράφω αναβάθμιση, εννοώ ως προς το γεγονός που λέγεται ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ) και έχοντας βεβαίως πλέον και τη σιγουριά πως σε κάποια ανάλογη δύσκολη στιγμή θα εμφανιστεί το ιππικό (λέγε με ΟΠΚΕ) και θα καθαρίσει την κατάσταση, προχώρησαν χθες σε νέες προκλήσεις.

Τσιγγάνος, μισοτελειωμένος από...
ουσίες ή από δεν ξέρω τι άλλο, αποφασίζει να διασχίσει αντίθετα τον κεντρικό δρόμο με σκοπό, όποιον πάρει ο χάρος.
Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας στο γεγονός που ένα 10χρονο κορίτσι ( το οποίο τυχαίνει να είναι η μικρή μου κόρη) διασχίζει τον κεντρικό δρόμο, έχοντας κοιτάξει φυσιολογικά προς την πλευρά που έρχονται τα αυτοκίνητα και να αποφεύγει κυριολεκτικά παρατρίχα τον μαινόμενο γύφτο που έρχεται από την αντίθετη πλευρά και που στην υπεράνθρωπη λόγω ουσιών προσπάθεια του να διασχίσει ίσια τον κεντρικό, συνθλίβει τον δεξί καθρέφτη του αυτοκινήτου μου.
Φτάνει στον Ταξιάρχη, σταματάει, κατεβαίνει και βρίζοντας απειλεί θεούς - δαίμονες, ζωντανούς και πεθαμένους.
Για καλή του τύχη, αργεί να αντιδράσει ο κόσμος, μπαίνει στο αυτοκίνητο φεύγει, προχωράει -πάντα ανάποδα- φτάνει στο καφενείο του Λαΐνη και το σκηνικό επαναλαμβάνεται. Λίγο πριν το λιντσάρισμα του, (ο κόσμος αρχίζει να συγκεντρώνεται με άγριες διαθέσεις) ευτυχώς για αυτόν (και για την πόλη φυσικά) ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ και οδηγείται χειροδέσμιος στο αστυνομικό τμήμα.
Σε αστραπιαίο χρόνο, περίπου 100 ομόφυλοί του, καταλαμβάνουν τον κεντρικό, στο ύψος του αστυνομικού τμήματος, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ, (ναι ακριβώς όπως το γράφω, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ) την απελευθέρωση του.
Στην άλλη άκρη του κεντρικού, στο ύψος του Ταξιάρχη, συγκεντρώνεται αντίστοιχο πλήθος,  "οι δικοί μας"
Η κατάσταση θυμίζει καζάνι που βράζει, ένας θερμοκέφαλος και θα πάμε σε νέα γενική σύρραξη και αυτή τη φορά, θα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΡΙΑ.
Λίγη ώρα μετά, το ιππικό (οι ΟΠΚΕ, όλοι κι όλοι δυο άτομα) καταφτάνουν, χαλαροί, με ελαφρύ εξοπλισμό, -προφανώς γνώριζαν πως δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα- ένας εκ των τσιγγάνων χαιρετά με το μικρό του όνομα αυτόν που δείχνει να είναι ο επικεφαλής, αυτός κάνει πως αγριεύεται, "άκου να σου πω, δεν μπορεί να γίνεται αυτό κάθε μέρα, όλο το χωριό να φοβάται, τ' ακούς;;;"
Ζητάω να του μιλήσω λίγο παράμερα, έρχεται κοντά μου και του εξηγώ πως λίγο πριν έχει κινδυνέψει η κόρη μου και πως αν πάλι αφεθεί ελεύθερος η ατιμωρησία θα τον οδηγήσει εκ νέου σε ίδιες και χειρότερες συμπεριφορές.
"Δεν τους αφήνουμε εμείς" μου απαντάει, "ο εισαγγελέας τους αφήνει".
Μένω κάγκελο.
Φεύγω.
Λίγο πριν έχω με τα αυτιά μου ακούσει τον ίδιο τσιγγάνο, να μιλάει στο κινητό του με κάποιον και να του λέει, "ναι εδώ είμαι, περιμένω να βγει να τον φέρω σπίτι" κάτι του λένε από την άλλη μεριά της γραμμής και απαντάει "ναι σου λέω, θα έρθουμε, τώρα μίλησα με τον εισαγγελέα"!!!!, ο τσιγγάνος είχε το τηλέφωνο του εισαγγελέα και το θάρρος να επικοινωνεί μαζί του.
Όταν έφυγα, κατευθύνθηκα από τον κεντρικό προς το κέντρο της πόλης, στους "δικούς μας"
Μια σπίθα και θα γίνει το μεγάλο boom,
Είναι προφανές, πως όποιος τσιγγάνος περάσει με τα πόδια από εκεί αυτή τη στιγμή, δεν θα γλυτώσει το λιντσάρισμα.
 Η κοινωνία είναι στα δυο χωρισμένη
Οι φωνές που επικρατούν είναι όλες ίδιες
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΌΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ
και άλλα τέτοια πατριωτικά
Στο τέλος, ο φερόμενος ως πρόεδρος των τσιγγάνων, (γνωστών επαγγελματικών δραστηριοτήτων τοις πάσι, εκτός προφανώς της αστυνομίας, του ΟΠΚΕ, των εισαγγελέων και των διακστών, της εφορίας και γενικώς της πολιτείας), διασχίζει με το 90.000 ευρώ κόστους πολυτελές 4χ4 αυτοκίνητό του τον κεντρικό με ύφος αυτοκράτορα. Άγωστο πόσοι ήταν μέσα, τα φιμέ τζάμια βλέπετε.
Στον Ταξιάρχη μπροστά οι δικοί μας, απειλείται αψιμαχία, λεκτικές επιθέσεις, αποδείχτηκε παραπάνω κότα, περισσότερο θρασύδειλος από όσο νόμιζα, δεν απαντάει, ΦΕΥΓΕΙ;;
αν όμως απαντούσε κ. πρόεδρε ατσαλάκη;
αν μέσα στο αυτοκίνητο του, είχε όπλο κ. πρόεδρε ατσαλάκη;
ορίστε οι πρωτοβουλίες σας κ. πρόεδρε ατσαλάκη
ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΕΚΚΟΛΑΦΘΗΚΕ κ. ατσαλάκη, 
ΕΣΠΑΣΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΕΙΚΏΣ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΛΛΑΕΙ!!!
δεν το δοκιμάζεται και στο Μεσολόγγι, να δούμε κι εκεί τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας σας κ. πρόεδρε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: