Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ανασχηματισμός και "ανασχηματισμένοι"

Τελικά πάλι βιάστηκαν τα δεξιά και τα "ακομμάτιστα" παπαγαλάκια να ψάξουν για … πρωθυπουργό και άρχισαν να βγάζουν και … ονόματα.
Βγήκαν ακόμα και "καρατζεφεραίϊκα" φαντάσματα και "μητσοτακαίϊκα" δρακουλίνια … στην πιάτσα...
Εντάξει ο Γιώργος τα «σκάτωσε» αλλά κι ο άλλος αποδείχθηκε άθλιος «διαπραγματευτής» που έθεσε ξεδιάντροπα το ατομικό - μικρομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό. Πώς θα μπορούσε να μας σώσει μια οικουμενική κυβέρνηση όταν από την αντιπολίτευση καταγράφονται τόσο ανεύθυνες και φθηνές προθέσεις;
Πιο αυστηρός από ποτέ και δικαίως εξοργισμένος, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε τη διάθεση του να προχωρήσει μόνος, σχηματίζοντας αύριο νέα κυβέρνηση και ζητώντας την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής.
Εμφανίστηκε έξαλλος με την ηλίθια στάση του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος επέλεξε να διαχειριστεί μικροπολιτικά την πρόταση συνεργασίας που του απηύθυνε ο πρωθυπουργός.
Σήμερα αποκαλύφθηκε στον ελληνικό λαό η πραγματική ταυτότητα του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος παραμένει ο ίδιος γραφικός, συμπλεγματικός κι ανεύθυνος ηγετίσκος της Πολιτικής Άνοιξης.
Αυτός πλέον τελείωσε απόψε…
Αν ο Παπανδρέου καταφέρει αύριο να παρουσιάσει μια νέα κυβέρνηση με τη συμμετοχή τεχνοκρατών, η επικράτηση του θα είναι καθολική. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχει τελειώσει και αυτός …
Αγανακτισμένος με τους "αγανακτισμένους"

Δεν υπάρχουν σχόλια: