Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Πόθεν έσχες και ...συκοφαντίες ...

Έδωσε τελικά στη δημοσιότητα ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος το πόθεν έσχες. Συνολικές αποδοχές 86.834,25€ δηλαδή 7.236€ μηνιάτικο σε εποχές κρίσης! Και αγορά δύο αγροτεμαχίων 17 στρεμμάτων το 2009. Όχι τραπεζικούς όγαριασμούς δεν δημοσίευσε....Λέτε να μη συμμετείχε στο φαγοπότι με τον Πάγκαλο; Διαβάστε τώρα και το δελτίο τύπου που μας έστειλε... διαμαρτυρόμενος:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία για το νέο διευρυμένο δήμο ΙΠ Μεσολογγίου», Γιάννης Αναγνωστόπουλος ύστερα από δημοσίευμα της εφημερίδας «ΑΙΧΜΗ» (2/11/2010) σχετικά με τη δήλωση Πόθεν έσχες που δημοσιοποίησε ο ίδιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Καταγγέλλω την «εργολαβική» κατασυκοφάντησή μου από την εφημερίδα ΑΙΧΜΗ, συνεχίζοντας την άθλια σε βάρος του συνδυασμού μας, πρακτική.
Έκπληκτος διάβασα στο σημερινό φύλο της εφημερίδας «ότι εισπράττω 7.236€ το μήνα!!! από το δήμο».
Αν αυτό δεν συνιστά ψευδή και σκόπιμη παραπληροφόρηση, τότε τι συνιστά;
Καλώ την εφημερίδα να ανασκευάσει αυτή την ανήθικη ανακρίβεια.
Επίσης καταγγέλλω και εκφράζω την αγανάκτησή μου για ακόμη ένα στοιχείο του δημοσιεύματος, αυτού της εμπλοκής των παιδιών μου, στη δήλωση του Πόθεν Έσχες.
Ποια νομολογία και ποιος νόμος επιτάσσει κάτι τέτοιο, όταν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου είναι ενήλικες, έχοντας περατώσει τις σπουδές τους καθώς και τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, οι δυο γιοί μου και ο τρίτος ολοκληρώνει τώρα  τη θητεία του;
Αγανάκτηση, που γίνεται οργή για το γεγονός, ότι στην προσπάθεια των υπευθύνων της εφημερίδας και των ελάχιστων «ψιθυριστών» που την τροφοδοτούν με «πληροφορίες», δεν διστάζουν να εμπλέξουν και να δημιουργήσουν σκιές για τα παιδιά μου.
Το σημερινό φύλο της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ αποτελεί δυστυχώς, ακόμη μια μαύρη σελίδα για την τοπική δημοσιογραφία και καλώ όλους τους συνυποψήφιους δημάρχους να πάρουν άμεσα θέση.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα σχόλια, περί μη απαντήσεων εκ μέρους μου στην προχθεσινή εκδήλωση δημοσίου διαλόγου που τέθηκαν από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και τον δικηγόρο κ. Μιχάλη Πετρονικολό θα υπάρξει πειστικότατη απάντηση στην ομιλία μου, την προσεχή Παρασκευή στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, όπως και για  τα υπόλοιπα ζητήματα που τέθηκαν και για τα οποία δεν τοποθετήθηκα στην εκδήλωση, εξαιτίας της αποχώρησής μου από την αίθουσα λόγω της υβριστικής επίθεσης που δέχτηκα από παρευρισκόμενο κάτοικο.»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρωμιάρη Λαδογιαννε.....και άλλοι πεινάνε και περνουνε μισθό 549 ευρώ....

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥς ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΒΡΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΩΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΟΥΣΑΝ...
ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΕΙ 84 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΕΤΗΣΙΩΣ (ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ Ε?).
ΕΜ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΥΗΝΧΩΡΙ?
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΧΩΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2-3 ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΗΑΜ.....
ΜΑΥΡΟ , ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ....