Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Λεφτά υπάρχουν για ... ρουφιάνους

Τελικά λεφτά υπάρχουν! Μπορεί να μην υπάρχουν για την υγεία, την παιδεία και τους εργαζόμενους. Υπάρχουν όμως για ρουφιάνους και μάλιστα με υπουργική απόφαση!
"Επικήρυξη - μαμούθ, ύψους 1 εκατ. ευρώ, για τη σύλληψη του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα εκδόθηκε με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, και Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Η αμοιβή, σύμφωνα με την απόφαση, θα δοθεί σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου δραπέτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Παλαιοκώστας διώκεται πλέον και με ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθ' ότι δακτυλικό του αποτύπωμα βρέθηκε στον φάκελο-βόμβα, που εστάλη στο γραφείο τού τέως υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, από την έκρηξη του οποίου σκοτώθηκε ο υπασπιστής του, Γιώργος Βασιλάκης.
Επίσης, δακτυλικά αποτυπώματα του Βασίλη Παλαιοκώστα βρέθηκαν, κατά την αστυνομία, και στα αυτοκίνητο μάρκας Audi, που καταδιώχθηκε την Κυριακή στη Βοιωτία και από το οποίο ένας από τους δύο επιβαίνοντες πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά αστυνομικό της Ασφάλειας".
Δηλαδή δεν φτάνει που είναι ανίκανοι και τους εξευτελίζει ένας κοινός ποινικός φυγόδικος (τα περί τρομοκράτη και δακτυλικά αποτυπώματα θυμίζουν λίγο τα «πράσινα παπούτσια») αλλά θα πληρώσουμε (οι φορολογούμενοι) από πάνω τον «μπάτσο» που θα «δώσει» ή θα σκοτώσει τον "Ρομπέν των αποδράσεων".
Να δείτε που μάλλον τον έχουν στο χέρι και σύντομα θα δούμε να περιφέρουν το τομάρι του κάποιοι που θα φάνε (…πάλι μόνοι τους) το 1 εκατ. ευρώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: