Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Διπλή ντροπή για ορισμένους....

Λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από Aem News ανακοίνωση με υπογραφή Σ.Φ. ΑΕΜ ΘΥΡΑ2.
Επειδή θεωρούμε ότι οι συντάκτες της ανακοίνωσης έχουν σοβαρότατες προσωπικές ευθύνες είτε ως ηθικοί αυτουργοί είτε πιθανόν  ακόμη και ως πραγματικοί αυτουργοί με τη συμμετοχή τους στα θλιβερά επεισόδια της περασμένης Κυριακής εναντίων φιλάθλων της Λευκάδας, δεν δημοσιεύουμε το κατάπτυστο κείμενο γιατί το θράσος ορισμένων αλητήριων δεν έχει όρια!  
Δημοσιεύσαμε την ανακοίνωση του Δ.Σ. της Α.Ε.Μ. με την οποία καταδικάζονται τα αίσχη των ανεγκέφαλων και ζητείται ένα μεγάλο συγνώμη από το σωματείο και τους φιλάθλους της Λευκάδας.
Φαίνεται πως εκείνη η ανακοίνωση του Δ.Σ. δεν προβλημάτισε ορισμένους από τους ανεγκέφαλους και αποφάσισαν να περάσουν ξανά  στην επίθεση αντί να εξαφανιστούν...
Οφείλουμε να συγχαρούμε τη διοίκηση της ΑΕΜ για τη θαρραλέα της στάση και δηλώνουμε ότι στον αγώνα για την εξαφάνιση της βίας από τους αθλητικούς χώρους θα είμαστε συμπαραστάτες.
Δυστυχώς όμως οι προκλήσεις της λογικής μας δεν σταματούν με την θλιβερή ανακοίνωση της "Θύρας2". Συνεχίζονται με νέα ανάρτηση στο Aem News με τίτλο "τα ...πορτοκάλια" όπου γίνεται νέα προσπάθεια ...." αγιοποίησης"  των αλητήριων που μαζεύτηκαν οργανωμένα (ήρθαν και από Αιτωλικό) για να δείξουν τον ... "πολιτισμό" τους ....
Ντροπή και πάλι ντροπή ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: