Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Σύσκεψη Κατσιφάρα και δημάρχων στο Μεσολόγγι

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα στο Μεσολόγγι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με τους δημάρχους της Αιτωλοακαρνανίας. Στη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μια πρώτη καταγραφή των "ώριμων" έργων που μπορούν να προωθηθούν για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ. 
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οφείλει να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα και εργαλεία και να δείξει ετοιμότητα στην προώθηση ώριμων έργων. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο, ούτε έχουμε το περιθώριο να χαθούν πολύτιμοι πόροι για την ανάπτυξη της Περιφέρειας» δήλωσε ο Απόστολος Κατσιφάρας. Απαντώντας δε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων τόνισε ότι «η αιρετή περιφερειακή αρχή συντάσσεται απόλυτα με τις θεσμικές πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί σε τοπικό επίπεδο».
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών Νίκος Υφαντής και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Πολιτικής Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς και στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής και της Γενικής Διεύθυνσης Προγραμματισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 
Πριν την συνάντηση με τους Δημάρχους ο κ. Κατσιφάρας είχε συνεργασία με τους Διευθυντές και Τμηματάρχες της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ενώ αργά το μεσημέρι συνάντησε το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: