Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Της πληροφορικής γίνεται στο δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αναδημοσίευση από http://antidimos.blogspot.com/

Τι να πρωτοπεί κανείς για τη νέα δημοτική αρχή στο δήμο Μεσολογγίου. Χρυσάφι πιάνουν και ... σκατά γίνεται!
Είναι πάγια αρχή όταν κάτι δουλεύει καλά τότε δεν το πειράζεις πας παρακάτω να φτιάξεις κάτι που δεν δουλεύει. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς οι νέες τεχνολογίες πάνε κατά διαόλου ή κρύβεται κάποια σκοπιμότητα!
Δεν φτάνει που πήραν μία ιστοσελίδα αισθητικά σωστή (κατά γενική ομολογία) είπαν να τη διαλύσουν κιόλας για να φτιάξουν καινούρια λέει. 
Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνουμε είναι για ποιο λόγο τοποθετήθηκαν λέξεις κλειδιά στις μετα-πληροφορίες της ιστοσελίδας που μόνο θυμηδία προκαλούν.
Δείτε την εικόνα:
Ο λόγος για τα keywords που είναι οι λέξεις κλειδιά για με τις διάφορες μηχανές αναζήτησης (google, yahoo κλπ)
Αδυνατούμε να καταλάβουμε τι δουλειά έχουν οι βουλευτές του νομού η ΤΕΡΝΑ και η ΓΕΦΥΡΑ και όπως πάντα η ΑΙΧΜΗ και διάφοροι άλλοι μαϊντανοί όπως βλέπετε παραπάνω. Τελευταίος και καταϊδρωμένος βέβαια έρχεται ο Ψαράκης!!! Τι έγινε κ. Πι-Κατσου όλοι αυτοί μήπως σε αβαντάρανε για να πάρεις το δήμο μήπως; μήπως σε χρηματοδοτήσανε;... όλα μας περνάνε από το μυαλό. Και για να μην συνεχίζεις να εξαπατάς τον κόσμο του δήμου Μεσολογγίου, πες και την αλλήθεια μήπως και γλυτώσεις το κραξιμο....
ΥΓ: Και επειδή μόλις δουν την ανάρτηση στο δήμο θα τρέξουν να αντικαταστήσουν ή να κατεβάσουν τη σελίδα (http://www.messolonghi.gr/) για να προλάβετε να το δείτε, ανοίξτε τον Internet explorer και πηγαίνετε με δεξί κλικ στο μενού "προβολή κώδικα σελίδας" για να δείτε τα μεγαλεία τους! Ευτυχώς που ο δήμαρχος είναι και της πληροφορικής!!!
Ο τεχνολόγος Δημότης!
Σημείωση από Σάλτσινο: Εμείς τους προτείναμε να πάρουν ως εθελοντή τον Λάμπρο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: