Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Έχουν μετατρέψει το δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου σε τσιγγάνικο καταυλισμό

Ντεκόρ   ... μπουγάδας
Αναγνωρίζουμε ότι η νέα δημοτική αρχή της Ι.Π. Μεσολογγίου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα που χρονίζουν και από προηγούμενες δημοτικές αρχές.
Σωστά κατά τη γνώμη μας προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες με τον εθελοντισμό στο θέμα της καθαριότητας. Αλλά η καθαριότητα και η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη έχει πολλές όψεις.
Για παράδειγμα η πρώτη  εικόνα που αντικρίζει κάποιος που φέρνει το σκάφος του στη νέα μαρίνα του λιμανιού είναι τουλάχιστο τριτοκοσμική. Καθημερινά διάφοροι μετακινούμενοι τσιγγάνοι στρατοπεδεύουν με τα αυτοκίνητα – σπίτια τους  στη νότια πλευρά του δημοτικού σταδίου που έχει χώρο και νερό  από τις βρύσες του σταδίου και στήνουν το υπαίθριο νοικοκυριό τους.  Μάλιστα στη ζούλα εισβάλουν και στο κλειστό γυμναστήριο χρησιμοποιώντας τις τουαλέτες και τα ντους των αθλητών…. Κατανοούμε  την ανάγκη των ανθρώπων, όμως δεν μπορεί ο χώρος του σταδίου και του λιμανιού να μετατρέπεται σε τσιγγάνικο  καταυλισμό με προφανείς κινδύνους και για τη δημόσια υγεία. Στους χώρους αυτούς συχνάζουν και αθλούνται καθημερινά δεκάδες νεαροί αθλητές οι οποίοι  κινδυνεύουν.  Μήπως, λέω μήπως …. πρέπει η δημοτική αστυνομία να ασχοληθεί με το σοβαρό αυτό ζήτημα;  Περιμένουμε την αντίδραση της δημοτικής μας αρχής….
Μεσολογγίτης ψαράς
* Δείτε κι άλλες εικόνες που είναι τραβηγμένες σήμερα 15-2-2011:
Ναυτικός Όμιλος με .... μπουγάδα


Μεταφερόμενος καταυλισμός

Αυτοκίνητα .... σπίτια
Αυτοσχέδια μπουγάδα στην κολόνα 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 1η ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.
ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ.
ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ....