Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Θεατρικές παραστάσεις με θέμα το Περιβάλλον από μαθητές στη Ναύπακτο

Με επιτυχία συνεχίζονται στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου και Αντιρρίου, που διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον Πράσινο+Μπλε.
Στις 13 Φεβρουαρίου υλοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις του 6ου ΔΣ Ναυπάκτου τάξη ΣΤ' και του ΔΣ Ξηροπηγάδου τάξη Ε' με τα έργα « Η μοναχική φώκια και το παλτό της κυρίας προέδρου » και « Ο δρακοπόταμος » αντίστοιχα.
Οι μικροί μαθητές έστειλαν αυτή την φορά, μηνύματα για την ανάγκη προστασίας των ζώων, των ποταμών και της φύσης, από την ανθρώπινη αμέλεια και αδιαφορία. Γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί μαθητές από αρκετά Δημοτικά σχολεία και όχι μόνο που παρευρέθηκαν, χειροκρότησαν την προσπάθεια των μικρών μαθητών και των εκπαιδευτικών τους. Τις παραστάσεις παρακολούθησε η συγγραφέας του παραμυθιού « Η μοναχική φώκια και το παλτό της κυρίας προέδρου » κα Τζέμη Τασάκου.
Καλούμε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, από όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων και όλες τις τάξεις του Δήμου Ναυπακτίας και όχι μόνο, να παρακολουθήσουν και την επόμενη παραστάση των μικρών μαθητών του 6ου ΔΣ Ναυπάκτου και του ΔΣ Ξηροπήγαδου Ναυπάκτου την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 στις 5μμ στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα με τα θεατρικά του ΔΣ Αντιρρίου τάξη ΣΤ' και του 7ου ΔΣ ΄Ναυπάκτου τάξη Γ'

Δεν υπάρχουν σχόλια: