Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Άλλα λόγια ...

Ο Ταμίας του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου μας έστειλε παρακάτω κείμενο:

"Απάντηση σε σχόλια που διάβασα σε διάφορα blogs από ανήσυχους συμπολίτες μου.. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Ούτε για τον Καλλικράτη τέτοια κινητικότητα!!
Κύριοι ξεκολίστε δεν είναι υπεύθυνος ο ΝΟ Μεσολογγίου για τα χάλια μας, εκτός και αν νομίζετε ότι ο ΝΟΜ πήρε τις μίζες για την ολυμπιάδα, από την SIΕMENS, από τα δημόσια έργα, έκανε παράνομες προσλήψεις, πήρε μίζες από τα φάρμακα στα νοσοκομεία κτλ και τώρα προσπαθεί να καταλύσει και το «δημοκρατικό μας» πολίτευμα,τρομάρα σας. Τελικά είμαστε όλοι κομπλεξικοί και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Μας δείχνουν το φεγγάρι και κοιτάμε το δάχτυλο ως παλιοί κνίτες!!
Με σεβασμό σε όλες τις απόψεις, Κοτσίρης Μάκης ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜ (που τα έχω αρπάξει και τα έβγαλα στην Ελβετία) ψηφοφόρος του Πασοκ και πολλά χρόνια του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και για όσους με γνωρίζουν είμαι παραγωγός ΦΠΑ και όχι δημόσιος υπάλληλος ή κρατικοδίαιτος (που θα μπορούσα!!)
Όποιος θέλει μπορεί να με βρει να του εξηγήσω για τις μίζες και τις «γενναίες» επιχορηγήσεις..
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας". 
Απάντηση από ΣΑΛΤΣΕΝΟ
Νομίζουμε ότι σε άλλα αναφέρεστε, εκτός από την ταμπακιέρα. Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του ΝΟΜ να έχει "συνεργασίες" με βασιλιάδες και πρίγκιπες. Αλλά έχουμε κι εμείς το δικαίωμα της κριτικής των ενεργειών δημοσίων προσώπων και φορέων και κυρίως όσων φιλοδοξούν να διεκδικήσουν αξιώματα. Τους ... κνίτες δεν τους είδαμε στην εκδήλωσή σας, είδαμε όμως κρατικοδίαιτους (δικιά σας η λέξη) που δεν πάνε στη δουλειά τους αλλά έρχονται στις εκδηλώσεις σας και αυτούς κράξαμε. Αυτά προς το παρόν ... και συγνώμη αν θίξαμε τη δημοκρατική σας ευαισθησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: