Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Η μεγαλύτερη παρέλαση από μοτοσυκλέτες Harley-Davidson σε καλωδιωτή γέφυρα με το μακρύτερο κατάστρωμα στον κόσμο



Μια πομπή μοτοσυκλετιστών με Harley-Davidson σε σχηματισμό παρέλασης στο μακρύτερο κατάστρωμα (2.252 m) καλωδιωτής γέφυρας στον κόσμο θα σπάσει το ρεκόρ Guinness στις 22 Μαΐου και ώρα 10:30-11:00 στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου στην Ελλάδα.


Η Πομπή (The RRide)
Το όνομά μου είναι Roberto Macdonald, και είμαι μέλος της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson (Harley-Davidson Club Hellas) και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Super-Rally 2010 στην Πάτρα (20-24 Μαΐου 2010).
Οραματίστηκα μια πομπή από μοτοσυκλετιστές με Harley-Davidson για να αφήσει το σημάδι μας στην περιοχή της Πάτρας και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου που είναι «μια γκαζιά» από το μέρος που θα γίνει η μεγάλη μας Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση (Super-Rally). Η ιδέα «της μεγαλύτερης παρέλασης από μοτοσυκλέτες Harley-Davidsonσε καλωδιωτή γέφυρα με το μακρύτερο κατάστρωμα στον κόσμο», θα μπορούσε να κάνει ένα παγκόσμιο ρεκόρ.
Η σκέψη μου είναι να καλύψουμε σε σχηματισμό παρέλασης όλη την απόσταση των 2.883 m από την αρχή έως το τέρμα της γέφυρας και ίσως ακόμη περισσότερο, ώστε να θεωρηθεί ένα πραγματικό κατόρθωμα.
Έτσι, έκανα δήλωση αυτού του κατορθώματος στα Guinness World Records και μετά από αίτησή μου πήρα ένα Πιστοποιητικό Διεκδίκησης (Claim) και έναν Αριθμό Μέλους (Membership ID) από αυτόν τον οργανισμό και περιμένω μια τελική επιβεβαίωση.
Η Πομπή θα γίνει επίσης στα πλαίσια των γιορτών για τα 20 χρόνια της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson. Για τον ίδιο λόγο κερδίσαμε μεταξύ πολύ σημαντικών ανταγωνιστών και την πολυπόθητη διοργάνωση του Super-Rally 2010, που θα γίνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας ΛεσχώνHarley-Davidson της Ευρώπης (Federation of Harley-Davidson Clubs Europe), η οποία αριθμεί 64 Λέσχες από 32 χώρες. Από όλες αυτές τις Λέσχες και τις χώρες θα έχουμε επισκέπτες μοτοσυκλετιστές κατά της διάρκεια του Super-Rally.
Αστυνομική δύναμη της Πάτρας θα συνοδέψει την Πομπή, όπως διαβεβαίωσαν τον Υπεύθυνο Ασφαλείας μας.
Τηλεοπτική και ραδιοφωνικοί σταθμοί, τοπικοί και εθνικοί θα καλύψουν την Πομπή ως το γεγονός του 2010.
Roberto Macdonald
Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Super-Rally 2010
Υπεύθυνος Ψυχαγωγίας και Stage Manager
Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson
(Harley-Davidson Club Hellas)
Τηλέφωνο : 6944 588 500
roberto.macdonald@superrally.gr
www.superrally.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: