Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Οργή και αγανάκτηση στη Σταμνά για την παράνομη χωματερή

Στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου ετοιμάζονται να προσφύγουν με μηνυτήρια αναφορά τους κάτοικοι του Δημοτικού Διαμερίσματος Σταμνάς μη αντέχοντας άλλο τη βρώμα και τη δυσωδία από την παράνομη χωματερή που έστησαν στην είσοδο του χωριού τους.
Παρά τις προφορικές οχλήσεις τους προς τον Δήμο Μεσολογγίου η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Και πως να βελτιωθεί άλλωστε αφού οι ιθύνοντες του Δήμου πιθανότατα έχουν να επισκεφτούν την ιστορική Σταμνά από την προεκλογική περίοδο. Μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών θα την θυμηθούν και θα την επισκεφτούν στις επόμενες εκλογές. 
Επειδή λοιπόν η ανοχή και η ντροπή έχουν τα όριά τους  απευθυνόμαστε στους αρμόδιους της υπηρεσίας καθαριότητας της Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου οι οποίοι πυρετωδώς ετοιμάζονται για τις γιορτές εξόδου για τελευταία φορά και μέσω των Μ.Μ.Ε.
 Σημειώνουμε δε ότι όλα αυτά τα μπάζα και τα τοξικά μολύνουν τον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα, δεδομένου ότι πιο κάτω υπάρχουν μικρές πηγές και γεωτρήσεις ενώ παράλληλα με τις βροχοπτώσεις μπαζώνουν φρεάτια και αύλακες απορροής ομβρίων υδάτων καταστρέφοντας καλλιέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: