Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Δεν θα παραστεί ο Μωραΐτης στην παρέλαση στο Μεσολόγγι;

Ύστερα από το σάλο που ξέσπασε στο Μεσολόγγι και τις αντιδράσεις του δήμου, του Δικηγορικού Συλλόγου αλλά και των φορέων και την απόφαση να σταθούν όλοι απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, φαίνεται ότι ο κ. Μωραίτης ξανασκέφτηκε την επίσημη επίσκεψη και πληροφορίες τον θέλουν να αποφασίζει τη ματαίωση της.
Οι τελευταίες πληροφορίες από στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι κάνουν λόγο για μεγάλη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο τόσο του κ. Μωραίτη όσο και των συναδέλφων του βουλευτών, τους οποίους χαρακτηρίζουν ως Ακαρνάνες βουλευτές, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για τα θέματα του Μεσολογγίου.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι ετοιμάζονται να αντιδράσουν «δυναμικά» στην περίπτωση που εμφανιστεί ο Υφυπουργός.
Οι σχέσεις του Υφυπουργού με το Δήμαρχο Παναγιώτη Κατσούλη, λένε οι πληροφορίες, δεν βρίσκονται στο καλλίτερο σημείο λόγω του ότι ο δήμαρχος Μεσολογγίου, ήταν αυτός που έφερε την πρόταση να σταθούν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Κυριακής.
Αν αληθεύει η πληροφορία της ματαίωσης της εκπροσώπησης της Κυβέρνησης την 25η Μαρτίου από τον κ. Μωραίτη, τότε στις Γιορτές Εξόδου σε λιγότερο από ένα μήνα τι πρόκειται να γίνει;
Υ.Γ. Εμείς επιμένουμε στην πρότασή μας αντί παρέλασης ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και ο Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου να ξεκινήσουν απεργία πείνας από την 25η Μαρτίου μέχρι ανήμερα των Βαΐων. Το Σάββατο δε του Λαζάρου να αλυσοδεθούν μπροστά στην Πύλη ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: