Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

κατσούλης ο αίλουρος ή κατσαίλουρος

Αναδημοσίευση από http://etolikomep.blogspot.com/
Αιλουροειδούς αντανακλαστικά αποδεικνύεται να έχει ο υποψήφιος δήμαρχος πάνος κατσούλης που ηγείται του συνδυασμού ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΤΩΝ, -συγγνώμη, ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ήθελα να πω-
Και γιατί το γράφω αυτό;
Το περί αιλουροειδούς;
Διότι, πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς, πρώτος και μόνος ο επαναστάτης κατσούλης, είδε το πρόβλημα και όχι μόνο το είδε,
είχε και άποψη και πρόβλεψη είχε ΚΑΙ λύση και με υπόσχεση δεσμεύτηκε, όταν οι άλλοι, τα ζωντόβολα κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου
Κοιμηθείτε ζώα, ο πάνος είναι δίπλα μας και δεν μας μέλλει
Σε ποιο πράγμα αναφέρομαι;
σ' αυτό...

στην πλημμύρα της περιοχής του Αγίου Δημητρίου στο Μεσολόγγι, που εξαιτίας δυσλειτουργίας του καινουργιοφτιαγμένου αγωγού όμβριων υδάτων, κόστους -όπως φαίνεται στην ταμπέλα-- 550.000,οο ευρώ.
Αίφνης και ενώ οι μουρκουσομαργαριτοπρεβεζαναχριστομπρουμαίοι εκοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου και της λήθης. ο αίλουρος κατσούλης, διέβλεψε το πρόβλημα, το μελέτησε και εκπόνησε την λύση με το παρακάτω δελτίο τύπου
"Αυτές τις εικόνες έζησαν τις προηγούμενες δυο ημέρες οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου και της ευρύτερης περιοχής, λόγω της νεροποντής που προηγήθηκε. Τριτοκοσμικές εικόνες, εικόνες προσβλητικές για όλους μας, που οφείλονται αποκλειστικά στην ολιγωρία και τις λανθασμένες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής που απέρχεται, να ολοκληρώσει την επέκταση του σχεδίου πόλης σε αυτή την περιοχή. Οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στις ανταποδοτικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο δήμο. Εκείνοι όμως που τον διοίκησαν μέχρι σήμερα, χρησιμοποίησαν τα χρήματα τους με τέτοιο τρόπο, με αποτέλεσμα σήμερα να τους «πνίγουν» μέσα στα λασπόνερα της πρώτης βροχής. Αποτελεί δέσμευση για μας και ύψιστη προτεραιότητα, η ολοκλήρωση όλων των έργων στην περιοχή και ιδίως εκείνων της αποχέτευσης".
Μπράβο πάνο, έτσι σε θέλουμε, αποφασιστικό και με αντανακλαστικά εν γρηγόρσει
Μην μας πουλάει μούρη ο πάσα ένας δημαρχίσκος, να ξέρουμε τι να απαντήσουμε κι εμείς που σε στηρίζουμε
_Μόνο που
_Τι που παιδί μου;
_Να ήθελα κάτι να ρωτήσω
_Ότι θέλεις, ρώτα με παιδί μου ότι θέλεις
_Και συγγνώμη δηλαδή αλλά... γιατί κύριε πάνο μας, δεν δείξατε τα ίδια αιλουροειδή αντανακλαστικά, και την ίδια ευαισθησία, ότανπλημμύρισε το Αιτωλικό, με την ίδια αιτία, της δυσλειτουργία του καινουριοφτιαγμένου αγωγού όμβριων νερών δηλαδή, έργο το οποίο ξεπέρασε κατά 23.000 ευρώ το κόστος του αντίστοιχου αγωγού του Μεσολογγίου, πάρτε το στην φωτό, αντίστοιχη με αυτή που δημοσιεύετε κύριε πάνο μας, στο δελτίο τύπου σας.


Μήπως, λέω μήπως, γιατί ο εκλεκτός σας από το Αιτωλικό, δημήτρης καραδήμας γνωστός ως γίδις, λόγω της εμπλοκής του και των επιτυχιών που σημείωσε στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, υπήρξε αντιδήμαρχος έργων και σκεφτήκατε να μην το στενοχωρήσετε το παιδί, ή μήπως οι νέοι σας σύμμαχοι, η συμμορία αρπακτικών, γαλανοφραγκουλοκατσούλης, σας απαγόρευσαν κάθε αναφορά στο όνομά και στα δρώμενά τους, προκειμένου να σας δώσουν την επίπλαστη και σαθρή στήριξή τους;
Να περιμένουμε απάντηση;
Θα περιμένουμε, αλλά ξέρουμε ότι ΔΕΝ θα πάρουμε, είμαστε μαθημένοι από τους φίλους σας και δεν μας πειράζει πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κύριε πάνο μας, φαντάζομαι ότι θα έχετε πια καταλάβει, ότι από το Αιτωλικό πήρατε τους χειρότερους, ακόμα και ο γιάννης ο άχριστος, φρόντισε να μην παίξει με αυτούς τους τρείς, πήρε όλους τους άλλουςπου φρόντισαν να απομακρυνθούν εγκαίρως από κοντά τους και σας έμεινε εσάς η αφρόκρεμα των σκουπιδιών, ένα γιδοκλέφτης, ένας αρπαγοψεύτοκλέφτης, ένας πονηρογιδοψευτοκλέφτης και ένας χαζοχαζοψευτογιδοκλέφτης.

Αν έχετε δυσκολία στην ταυτοποίηση των φίλων σας με τους παραπάνω ορισμούς, ρωτήστε τους ίδιους ξέρουν, αν ντραπούν να σας απαντήσουν ρωτήστε μας,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ κ.πάνο μας, δεν είναι ντροπή ούτε υποτιμητικό να ακούμε και τους άλλους, τους υποδεέστερους. Αυτό το λάθος έκανε και φίλος σας ο γαλάνης, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ, για αυτό έμεινε μόνος του.


Τειρεσίας
Λυπούμεθα πολύ κύριε πάνο μας, αλλά οι χείριστες επιλογές σας, δεν μας επιτρέπουν να σας επιτρέψουμε να εκλεγείτε
Ευχαριστούμε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, απ’ αυτούς είχαμε
συνεχίζεται

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΙΤΩΛΙΚΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ 4ΕΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ , ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΘΗΤΕΥΣΕ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΗ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΚΑΕΙ" ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ...ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑΛΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά το άρθρο που διάβασα δεν κατηγορεί τον Κατσούλη για αδιαφάνεια και υπεξαίρεση χρημάτων. Τον θέτει προ του ερωτήματος, γιατί δεν έδειξε τα ίδια αντανακλαστικά για τις πλημμύρες στο Αιτωλικό, όπου μάλιστα δεν άγγιξαν κάποια συνοικία, αλλά όλο το νησί. Η απάντηση του φίλου θυμίζει ανακοινωθέν το οποίο επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό και όχι μια ειλικρινή απάντηση. Μετά από όλα αυτά μάλλον κάποιοι έχουν δίκιο όταν λένε ότι κάτι κρύβετε στην υποψηφιότητα Καραδήμα.