Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του θα παρουσιάσει στο Μεσολόγγι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας

Την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» θα παρουσιάσει το απόγευμα της Δευτέρας, στις 7.30, στο Μεσολόγγι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας. Η παρουσίαση θα γίνει στο «Τρικούπειο» με την συμμετοχή των τριών υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών Βασίλη Αντωνόπουλου, Γρηγόρη Αλεξόπουλου και Χαράλαμπου Καφύρα και των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού. Η ιδρυτική διακήρυξη αποτελεί ένα δεσμευτικό πλαίσιο θέσεων και αρχών που περιγράφει την πολιτική φιλοσοφία του συνδυασμού και τις προτεραιότητες του.
«Επιλέγουμε το Μεσολόγγι για την παρουσίαση της ιδρυτικής μας διακήρυξης, την πόλη – σύμβολο του αγώνα για την εθνική μας ανεξαρτησία, την πόλη που φέρει ένα βαρύ ιστορικό και πολιτισμικό φορτίο. Και θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της χειραφέτησης των τοπικών κοινωνιών, της αναζωογόνησης της Περιφέρειας μας», είπε σε δήλωσή του στην Αρχαία Ολυμπία ο κ. Κατσιφάρας.
Εδώ οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: