Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Άρχισε να λειτουργεί η ιστοσελίδα του περιφερειακού συνδυασμού του Κατσιφάφα

Από σήμερα άρχισε να λειτουργεί η ιστοσελίδα του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.dikaiomastinproodo.gr/
Στην αρχική σελίδα ο Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρει στο καλωσόρισμά του:
Φίλες και Φίλοι,
Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του συνδυασμού μας «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην πρόοδο».
Εδώ θα βρείτε ταξινομημένες όλες τις πληροφορίες γύρω από την δραστηριότητα του συνδυασμού μας, την προεκλογική μας κίνηση, τις προγραμματικές μας θέσεις και την πολιτική μας πρόταση για την Δυτική Ελλάδα.

Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης το Διαδίκτυο κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος ως ένα μέσο ανοικτής και αμφίδρομης επικοινωνίας. Ως ένα μέσο που υπηρετεί και διευκολύνει την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στην πολιτική, την διατύπωση γνώμης και την άσκηση κριτικής.
Το Διαδίκτυο διευρύνει συνεχώς την θετική επιρροή του ως δίαυλος που αποκλείει ενδιάμεσους και κατοχυρώνει την αυθεντικότητα και την αμεσότητα του πολιτικού λόγου και της δημόσιας διαβούλευσης.
Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που μας οδήγησε στην απόφαση να απορρίψουμε την ιδέα εκτύπωσης του προγράμματος του συνδυασμού μας και να περιοριστούμε μόνο στην ηλεκτρονική του μορφή. Επιλέγοντας έναν τρόπο σύγχρονο, εύχρηστο και φιλικό προς το περιβάλλον.
Εδώ, στο «ηλεκτρονικό εκλογικό μας κέντρο», περιμένουμε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας, τα σχόλια και τις προτάσεις σας.
Στη νέα σελίδα που ανοίγει για την Δυτική Ελλάδα ο πολίτης – μέσω και του Διαδικτύου -  θα έχει κάθε στιγμή λόγο και ρόλο στην λήψη των αποφάσεων, στον χειρισμό των θεμάτων που τον αφορούν.
Χωρίς αποκλεισμούς και συζητήσεις λίγων πίσω από κλειστές πόρτες.
Και αυτό είναι προσωπική μου δέσμευση.
Φιλικά,
Απόστολος Κατσιφάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: