Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Κατσούλη κατά της εκτροπής του Αχελώου

Από τον συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας" λάβαμε και δημοσιεύουμε δελτίο τύπου:

Δυστυχώς το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,
συνεχίζει την καταστροφική πολιτική όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, εμμένοντας στην υλοποίηση του εγκλήματος της εκτροπής του Αχελώου.
Ήδη κατέθεσε αίτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας μερική ανάκληση της αναστολής των έργων της εκτροπής, με το πρόσχημα ότι η σήραγγα εκτροπής απειλείται τώρα με σοβαρές ζημιές.
Αν η αίτηση ανάκλησης γίνει αποδεκτή, τότε σε καιρούς σκληρής λιτότητας θα πρέπει να διατεθούν 65.000.000 ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό για την σήραγγα της εκτροπής, ενώ η συνολική δαπάνη θα ανέλθει στα 850.000.000 ευρώ.
Ο νέος δήμος Μεσολογγίου οφείλει να τεθεί επικεφαλής του αγώνα κατά της εκτροπής του Αχελώου, διότι κυριολεκτικά η ύπαρξή του εξαρτάται από τον υδάτινο πλούτο του Αχελώου ποταμού και της λιμνοθάλασσας μας, που θα απειληθούν άμεσα με περιβαλλοντικό αφανισμό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΩΜΠΟΧΩΡΙΤΕΣ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠ ΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ , ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΛΑΔΑ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΥΝΕ ΚΙ ΕΔΕΝΕ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
ΚΑΚΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ.
ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ (ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...ΒΑΛΤΟΣ ΚΙΟΛΑΣ).
Α ΡΕ ΠΑΝΟ , ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ