Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Ιατρική απάντηση με ..."μαντζούνια" στη βρεγμένη σανίδα

Με Δελτίο Τύπου απαντά ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος στο Δελτίο Τύπου  του Πάνου Κατσούλη. Εδώ ισχύει το "δύο (ανεξάρτητοι) γάιδαροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα."
Το δημοσιεύουμε για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:
«Η ενόχληση του κ. Κατσούλη για την επίσημη πρόσκληση και  συμμετοχή του δημάρχου Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου στη συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα (Τετάρτη 13/10), είναι απολύτως δικαιολογημένη, αφού κατέρρευσε η ύπουλη προπαγάνδα του, ότι τάχατες είναι, ο «εντεταλμένος άνωθεν  σωτήρας!!!» της δημοκρατικής παράταξης του δήμου μας. 
Το ύφος της ενόχλησης δείχνει, τη δεινή θέση, στην οποία έχει περιέλθει ο «μουσαφίρης» της δημοκρατικής παράταξης, εξαιτίας της καθημερινής απόρριψης που εισπράττει από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του δήμου μας.
Προκαλεί γέλωτα στην κοινωνία,  η εικόνα του περιφερόμενου από κόμμα σε κόμμα του δημοκρατικού χώρου  κ. Κατσούλη, διαφημίζοντας τα «μαντζούνια» που διαθέτει για τη «γιατρειά» τους. 
Με πεζοδρομιακές εκφράσεις ο κ. Κατσούλης προσπαθεί να αντιπαρέλθει, τη διαχρονική προσήλωση του Γιάννη Αναγνωστόπουλου στις αρχές του ΠΑΣΟΚ. Μια προσήλωση που αναγνωρίζεται απ’ όλο το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος και κυρίως, των φίλων και των μελών του.
Την πρώτη απάντηση από την τοπική κοινωνία του νέου δήμου, ο κ. Κατσούλης την έχει ήδη εισπράξει και την τελευταία και την πλέον αποστομωτική θα την εισπράξει την Κυριακή της 7ης Νοέμβρη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: