Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Πανάκριβες κακοτεχνίες...

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου που μας ήρθε από το συνδυασμό "Αλλαγή Πορείας" του υποψηφίου δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Πάνου Κατσούλη:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτές τις εικόνες έζησαν τις προηγούμενες δυο ημέρες οι κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου και της ευρύτερης περιοχής, λόγω της νεροποντής που προηγήθηκε.
Τριτοκοσμικές εικόνες, εικόνες προσβλητικές για όλους μας, που οφείλονται αποκλειστικά στην ολιγωρία και τις λανθασμένες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής που απέρχεται, να ολοκληρώσει την επέκταση του σχεδίου πόλης σε αυτή την περιοχή.
Οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στις ανταποδοτικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο δήμο. Εκείνοι όμως που τον διοίκησαν μέχρι σήμερα, χρησιμοποίησαν τα χρήματα τους με τέτοιο τρόπο, με αποτέλεσμα σήμερα να τους «πνίγουν» μέσα στα λασπόνερα της πρώτης βροχής.
Αποτελεί δέσμευση για μας και ύψιστη προτεραιότητα, η ολοκλήρωση όλων των έργων στην περιοχή και ιδίως εκείνων της αποχέτευσης. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΗΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ 4ΕΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.
ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΔΗΞΕ ΠΗΔΗΞΕ....
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΜΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.