Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ομιλία Απόστολου Κατσιφάρα στο Αγρίνιο

Στην αίθουσα του κινηματογράφου «Άνεσις» στο Αγρίνιο θα μιλήσει την Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο».
Παρουσία των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από την Αιτωλοακαρνανία, ο κ. Κατσιφάρας θα αναφερθεί στις επτά βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού του για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.
Ο κ. Κατσιφάρας στην ομιλία του θα εστιάσει στην ανάγκη ολοκλήρωσης μεγάλων έργων υποδομής στην περιοχή, όπως η Ιόνια Οδός, η αναβάθμιση του Αεροδρομίου Ακτίου, οι οδικοί άξονες Αντίρριο – Ναύπακτος- Ιτέα, Αγρίνιο – Καρπενήσι- Λαμία και Αμφιλοχία – Άκτιο – Λευκάδα ενώ θα επισημάνει την ανάγκη σύνδεσης του Αστακού και του Πλατυγιαλίου με την Ιόνια Οδό. Επίσης, ο κ. Κατσιφάρας θα παρουσιάσει τις θέσεις του για την ανάδειξη των οικοσυστημάτων της Αιτωλοακαρνανίας, την αξιοποίηση της ΝΑΒΙΠΕ Πλατυγιαλίου, τον υδάτινο πλούτο (Αχελώος) και την τουριστική ανάπτυξη. Παράλληλα, θα αναφερθεί στη σπουδαιότητα του νέου θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και στις αλλαγές που έρχονται στη διάρθρωση της Αυτοδιοίκησης με την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης». Ο κ. Κατσιφάρας θα επιμείνει, ακόμη, στην ανάγκη ενίσχυσης της περιφερειακής συνείδησης, της κοινής αντίληψης για τις προοπτικές της Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: