Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με επιτυχία η ομιλία του Πάνου Κατσούλη στους ετεροδημότες

Λάβαμε και δημοσιεύουμε δελτίο τύπου από το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Πάνου Κατσούλη για την προεκλογική συγκέντρωση τωα ετεροδημοτών της Αθήνας:
Με μεγάλη συμμετοχή των ετεροδημοτών από Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Οινιάδες πραγματοποιήθηκε η ομιλία και η παρουσίαση του προγράμματος από τον  υποψήφιο Δήμαρχο του νέου δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με το συνδυασμό ‘’ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ’’,  κ. Παναγιώτη Κατσούλη.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Θάνου Μωραίτη κ. Χάρης Σερπάνος, ο Γενικός Γραμματέας του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πάναγιώτης Κοντός, ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ακαδημίας της Ελευθερίας  κ. Γερ. Καζάνας, o υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ  κ. Δημήτρης Σωμάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής κ. Π. Μπαγιώργας, ο πρόεδρος κ. Πάνος Καλατζής και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου απανταχού Κατοχιανών, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συλλόγων επαρχίας Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Γ. Μπούρος ενώ μήνυμα απέστειλε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: