Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Παράπονα βουλευτών από τον ... εκλεκτό τους

Σκληρή στάση απέναντι στο Δήμαρχο Μεσολογγίου και τη συμπεριφορά του κράτησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραίτης, Ανδρέας Μακρυπίδης, Σοφία Γιαννακά και ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης, οι οποίοι αποφάσισαν να μην παρευρεθούν στο γεύμα προς τιμήν του προέδρου της Δημοκρατίας σήμερα μετά την ολοκλήρωση των Εορτών της Εξόδου στο Μεσολόγγι. Η προκλητική στάση του Δημάρχου Μεσολογγίου και τα λεγόμενα του χθες βράδυ στον Κήπο των Ηρώων για έλλειμμα κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, έκανε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να συναποφασίσουν να μην ακολουθήσουν τη σημερινή πομπή, ούτε να παρευρεθούν στην κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο από το κ. Κάρολο Παπούλια, αλλά να μην παρευρεθούν και στο γεύμα σήμερα το μεσημέρι. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης ο οποίος πήγε στο Ηρώο με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά στη συνέχεια αποχώρησε. Για υπονόμευση κάνουν λόγο οι βουλευτές που χθες βράδυ στο Μεσολόγγι δέχτηκαν γιουχαΐσματα από τον κόσμο κατά τη διάρκεια της πομπής. Από το κύκλους των βουλευτών ειπώθηκε πως «στο ΠΑΣΟΚ κατάλαβαν πολύ γρήγορα το ρόλο του κ. Κατσούλη. Απαξιώνει το ΠΑΣΟΚ και τους βουλευτές. Στέκεται απέναντι και τους πετροβολά ενώ σκοπός του είναι να απαξιωθούν οι βουλευτές ώστε να έρθει ο εκλεκτός του ως σωτήρας στο μέλλον». Οι βουλευτές ίσως να εννοούν τον κ. Σώκο ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί διατυμπανίζει ότι θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και οι σχέσεις του με τον κ. Κατσούλη φέρονται πολύ ισχυρές. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βουλευτές υποστήριζαν ότι οι ίδιοι υπονόμευσαν με τις κινήσεις τους και τα λεγόμενα τους την Ιερότητα της Πόλης.
Μάλιστα βουλευτής φέρεται να είπε πως η συμπεριφορά του κ. Κατσούλη είναι υπονομευτική για το Μεσολόγγι. Άλλες πληροφορίες από το περιβάλλον των βουλευτών μιλούν για προσπάθεια εξευτελισμού τους. Αυτό που προκάλεσε τη μεγάλη δυσαρέσκεια των βουλευτών είναι η πληροφορία πως χθες βράδυ ο Δήμαρχος Μεσολογγίου έκανε τραπέζι σε τριάντα άτομα στο σπίτι του μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρώην νομάρχης Θύμιος Σώκος. Εάν αυτό αληθεύει λένε κάποιοι τότε θα υπάρξει casus belliμεταξύ των βουλευτών του δημάρχου Μεσολογγίου και του κ. Σώκου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Ο ΠΙΚΑΤΣΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ...
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ....
ΘΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ....