Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Επίθεση στον Λοβέρδο από "αντισυγκεντρωθέντες"

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» οδηγήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης δύο άνδρες οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης έξω από το 1ο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, όπου μιλούσε ο υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος. 
Πρόκειται για τον κ. Δ. Κωνσταντόπουλο, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ ο οποίος δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι με ρόπαλο. Ο κ. Κωνσταντόπουλος υπέστη διάσειση και για προληπτικούς λόγους οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν στο Νοσοκομείο μέχρι την Παρασκευή. Ο δεύτερος τραυματίας είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου των Αγίων Αναργύρων κ. Π. Πελέκας, ο οποίος χτυπήθηκε στο πρόσωπο ενώ άλλοι συνεργάτες του υπουργού Υγείας δέχθηκαν επίθεση με αυγά. 
Δείτε το βίντεο:


«Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στην αρχή μας μιλούσε, μετά από λίγο όμως λιποθύμησε. Εύχομαι και για τους δύο να μην είναι κάτι σοβαρό», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος. 
Τα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 7 μμ, κατά την άφιξη του υπουργού Υγείας στο 1ο ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων, μαζί με τους υφυπουργούς Υγείας κ.κ. Μ. Τιμοσίδη και Χρ. Αηδόνη.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίων Αναργύρων - Καματερού κ. Ν. Σαράντη, ομάδα ομάδα δεκαπέντε ατόμων με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Τερζόγλου, επιτέθηκαν στον υπουργό Υγείας και στους συνεργάτες του. Ο κ. Κωνσταντόπουλος έχασε τις αισθήσεις του. Ο κ. Τιμοσίδης, ως γιατρός, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Σε λίγη ώρα κατέφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τους κ.κ. Κωνταντόπουλο και Πελέκα στο Νοσοκομείο. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν μασάει ο Μητσάρας, ξέρει από ξύλο. Από τότε που ήταν Κένταυρος της ΟΝΝΕΔ, τα είχα μάθε καλά αυτά εκεί!