Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Χάθηκε άδικα ...

Λάβαμε και δημοσιεύουμε:
Την 25η Μαρτίου 2011 η Ελευθερία Χριστοδουλοπούλου ετών 38 σύζυγος Βασιλείου Μπέκου, κάτοικος Μεσολογγίου, μετέβη στο Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών επί της οδού Λ. Κηφισίας 5 στο Μαρούσι, όπου είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον υπεύθυνο ιατρό Βασίλειο Α. Αθανασίου, μαιευτήρα-χειρούργο γυναικολόγο για τη διενέργεια εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Η γυναίκα εισήλθε υγιέστατη στο Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών και μετά από μία ώρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο-Μαιευτήριο "Μητέρα", όπου λίγο αργότερα οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι πέθανε.
ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Ζητάμε δικαίωση και οι υπεύθυνοι γιατροί για το θάνατο της Ελευθερίας Χριστοδουλοπούλου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν για το έγκλημα που διέπραξαν.
Παρακαλούμε όποιος μπορεί να δημοσιεύσει το θέμα να μας καλέσει στο τηλέφωνο 6945732648, Εθνικής Αντιστάσεως 68, Ζεφύρι.
Ο σύζυγος
Βασίλειος Μπέκος

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Tί είναι αλλεργικό σόκ?
Το παθαίνουν μόνο όσοι έχουν πρόβλημα υγείας?
Απο τι μπορεί να προκληθεί...τροφές,αντιβίωση,νάρκωση???
Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί απο Κέντρα εξωσωματικής,νοσοκομεία δημόσια ή ιδιωτικά,απο ιδιώτη γιατρό?
Μπορεί να προκαλέσει το θάνατο?Σε πόσο χρονικό διάστημα?

Πρωην και νύν υπογόνιμη γυναίκα!!!
Ελεος !!!! Μάθετε να ενημερώνετε σωστά την κοινή γνώμη......

Σάλτσινο: είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ
ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΚΌ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ;
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Στις 5 Απριλίου του 2011 και ώρα 11μ.μ στο channel 9 συζήτηθηκε το θέμα, με προσκεκλημένους τον σύζυγο της εκλιπούσης Κο Βασίλειο Μπέκο παρουσία και του δικηγόρου του. Στην εκπομπή ο ίδιος ο σύζυγος παραδέχτηκε ότι η αιτία θανάτου της συζύγου του ήταν αλλεργικό σόκ . Η γυναίκα μπήκε στο κέντρο που αναφέρει για ωοληψία(αν και ο σύζυγός φάνηκε οτι δεν είχε ιδέα για το τί πρόκειται να κάνει εκείνη τη μέρα ) ,έπαθε πριν καν της δοθεί η νάρκωση, αλλεργικό σόκ (σας ενημερώνω οτι πρίν κάν δοθεί νάρκωση στη διαδικασία ωοληψίας ,δίνεται ενδοφλέβια στη γυναίκα αντιβίωση ) το οποίο έγινε προφανώς αντιλληπτό αμεσα απο τον αναισθησιολόγο,διασωληνώθηκε και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο ,προφανώς λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ,Μητέρα ....όπου και εξέπνευσε λίγο μετά.
Σας ζητώ συγγνώμη για το ύφος της ανάρτησης μου στο blog σας ,αλλά είμαι υπογόνιμη γυναίκα 6 χρόνια στις προσπάθειες (2003-2008 ) με 18 προσπάθειες υποβοηθούμενης αναπαραγωγή και θεωρώ την ελλειπή ενημέρωση ότι χειρότερο για την ψυχολογία όσων γυναικών βρήσκονταί στην προσπάθεια για απόκτηση ενός παιδιού! Δυστυχώς με τον τρόπο που ενημερώνετε και αναφέρομαι γενικά στα ΜΜΕ -και όχι προσωπικά...νιωθω οτι οι υπογόνιμες γυναίκες ανήκουμε σε μια μειονότητα που αντιμετωπίζεται με το χειρότερο τρόπο .
Σας υπενθιμίζω δε ....πώς χειροτερη της αμάθειας είναι η ημιμάθεια !!!!!

Με εκτίμηση
vicky

Σάλτσινο: είπε...

Κατανοούμε την ευαισθησία σας, αλλά η επιστολή του συζύγου της άτυχης γυναίκας που δημοσιεύσαμε, καταγγέλλει τη ανευθυνότητα και την απροσεξία ορισμένων γιατρών που οδηγεί σε απώλειες ζωών. Για μας ένας απροσδόκητος θάνατος ανθρώπου μέσα σε νοσοκομείο από αμέλεια των ιατρών είναι απαράδεκτος. Νομίζουμε ότι συμφωνείται και σεις ότι η αλλεργία δεν οδηγεί στον θάνατο εκτός και αν υποτιμηθεί ή αγνοηθεί από τους γιατρούς. Σχετικά με τα υπογόνιμα άτομα δεν αναφερθήκαμε καθόλου. Συμφωνούμε πάντως ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Οι bloggers δεν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι αν και ορισμένες φορές είναι περισσότερο υπεύθυνοι από μερικούς. Πάντα όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις (καλές ή κακές) σε όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων.

mixalhs είπε...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΣΑΛΤΣΙΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΑΙ.

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΚΟΣ.