Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου

Εσωτερικό πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ( πινγκ - πονγκ) πραγματοποιήθηκε στο Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου το διήμερο 4 & 5 Απριλίου 2011.
Το επιτυχημένο τουρνουά διοργανώθηκε  από τον   Τομέα Αθλητισμού, του Κέντρου Ξένων Γλωσσών & Φυσικής Αγωγής, ενώ  οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι., το οποίο είχε διαμορφωθεί κατάλληλα από τους υπεύθυνους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, κ.κ. Ερωτόκριτο Νικολόπουλο, Λάμπρο Λιάπη και Κωνσταντίνο Λιαπίκο.

Ο αγωνιστικός χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου καλύφθηκε  από 4 αγωνιστικά τραπέζια τα οποία αποτέλεσαν και τα «γήπεδα» των αγώνων στους οποίους συμμετείχαν φοιτητές, καθηγητές  και εργαζόμενοι του Τ.Ε.Ι. Οι συμμετέχοντες ήταν συνολικά  60 άτομα, άνδρες και γυναίκες  οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 8 ομίλους προκειμένου να αναδειχθούν 8 νικητές ομίλων στην α΄ φάση. Οι πρωτοπόροι των ομίλων στη συνέχεια αγωνίστηκαν μεταξύ τους μέχρι την ανάδειξη του τελικού νικητή.
Συνολικά και τις δύο μέρες έγιναν 104 αγώνες και μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία νικητής αναδείχτηκε ο Βασίλης Χειμώνας που επικράτησε στον μεγάλο τελικό του Ιωάννη Μπόνια με 3 – 1 σετ, ενώ στο μικρό τελικό για την 3η θέση ο Βασίλης Μαύρος επικράτησε του Διαμαντή Μαυραγάνη με 3 – 0 σετ.
Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί φοιτητές οι οποίοι είχαν την τύχη και την ευκαιρία να απολαύσουν ορισμένους αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου και ειδικά στους αγώνες της τελικής φάσης τα παιχνίδια ήταν αμφίρροπα  και προσέφεραν πλούσιο θέαμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: