Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Πινακοθήκη Μοσχανδρέου: Συνεχίζεται η εικαστική διαδρομή "Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την τέχνη"

Με αφορμή τις Εορτές Εξόδου και με την συνεργασία του νέου Δημάρχου Μεσολογγίου κ. Πάνου Κατσούλη,  η Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Αιτ/νίας Χρήστου & Σοφίας Μοσχανδρέου διοργανώνει την 8η εικαστική διαδρομή «Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την τέχνη».
Φέτος κλείνει ο κύκλος της συνεργασίας της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου με την γκαλερί  ΕΡΣΗ  και με την συμμετοχή των ζωγράφων της: Ανδρέα Κατσιμπάρδου, Φάνη Παρασκευουδάκη,   Ανθίας Λοϊζου, Ανδρέα Πατράκη, Κώστα Μαρκόπουλου, Κώστα Σιαφάκα, Γιώργου Νικολαϊδη, Ηλία Τότση.
Το 2012 θα κλείσει συνολικά ο κύκλος του θεσμού αυτού με την έκθεση «Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την Γλυπτική».
Το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 στην Πινακοθήκη Μοσχανδρέου,  στις  7.30 μ.μ. ο Βουλευτής  Αιτ/νίας  κ. ΑΝΔΡΕΑΣ  ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ  θα εγκαινιάσει την εξαιρετική αυτή έκθεση.

Παράλληλα, συνεχίζεται με εκπληκτική επιτυχία μέχρι  30 Απριλίου, στους χώρους του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206 Ταύρος), 6 – 10 μ.μ. καθημερινά και με δωρεάν είσοδο,  η έκθεση της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου που προ ημερών εγκαινιάσθηκε με την συνεργασία της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και την Ένωση Ελλήνων Χαρακτών «Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την Χαρακτική»
Διάρκεια έκθεσης: 9/4 έως 30/5/2011
Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Αιτ/νίας Χρήστου & Σοφίας Μοσχανδρέου: Κ. Τρικούπη 2 έναντι Ιεράς Μητροπόλεως Αγ. Σπυρίδωνος, Μεσολόγγι - Τηλ. /fax: 2631051016
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή 11.00 – 13.00 μ.μ.
Για την δράση της Πινακοθήκης Μοσχανδρέου επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.pinakothiki-moschandreou.gr και www.pinakothiki.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια: